Dva tjedna prerano

Luka Šulić dobio kći Hanu: 'Ne mogu dočekati da je primim'

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Luka i Tamara Šulić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Luka i Tamara Šulić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
2Cellos
11.06.2019.
u 22:37
- Današnji dan je dokaz da se stvari ne odigraju uvijek onako kako planiraš i da svemir ima svoju volju - napisao je Luka, dodajući da je najvažnije da je sve prošlo u redu.
Pogledaj originalni članak

Luka Šulić iz megapopularnog dua 2Cellos obznanio je večeras prekrasno vijest - rodila mu se kći Hana.

- Naša mala princeza rođena je danas! Tako sam ponosan na svoju princezu i njezinu majku - moju prekrasnu suprugu Tamaru - objavio je Šulić.

Nažalost, simpatični Luka nije mogao biti uz svoju suprugu na porođaju jer je u Rimu na snimanju prvog solo albuma. Kćer mu se, naime, rodila dva tjedna prije očekivanog datuma.

Međutim supruga mu je rekla da je bolji kratki i laki porođaj bez njega nego dugi i teški s njim, kakav je bio porođaj njihovog prvog djetešca.

- Današnji dan je dokaz da se stvari ne odigraju uvijek onako kako planiraš i da svemir ima svoju volju - napisao je Luka, dodajući da je najvažnije da je sve prošlo u redu.

- Ne mogu dočekati da sutra odem kući i primim svoju kćer u naručje - poručio je.

Pogledajte i gostovanje 2Cellosa u našem studiju:

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.