Ne voli se eksponirati

Luka Modrić konačno pokazao sestru Jasminu pa joj uputio i posebnu čestitku

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marin Tironi/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Gtres/Pixsell
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Luka Modrić i Vanja Bosnić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Luka Modrić
26.08.2020.
u 09:28
Često pozira sa sinom Ivanom, kćerima Emom i Sofijom i suprugom Vanjom, a sada je pratitljima pokazao i svoju sestru Jasminu.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić na svom Instagramu nerijetko objavljuje i fotografije svoje obitelji. Često pozira sa sinom Ivanom, kćerima Emom i Sofijom i suprugom Vanjom, a sada je nogometaš više od 18.6 milijuna pratitelja na Instagramu pokazao i svoju sestru Jasminu. - Sretan rođendan, seko - napisao je Luka uz njihovu zajedničku fotografiju proslave Jasmininog 31. rođendan. Osim Jasmine, Luka ima i sestru Dioru, a i ona, baš kao i Jasmina, ne voli medijsko eksponiranje.

Foto: Instagram

Inače, Modrić je ljetni odmor proveo s obitelji u rodnom Zadru gdje je punio baterije za nove sportske uspjehe. Na ljetovanju se družio i s prijateljem Markom Oštrićem kojem je Luka bio kum na vjenčanju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

IJ
Istina_je_bolna
10:36 26.08.2020.

Velik si, kapetane! Najveci! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

ND
Nikola_dm
11:12 26.08.2020.

Normalan čovik!

KA
kacavenda
11:45 26.08.2020.

Kralj🇭🇷