Dobar humor

Lovkinja Morana Zibar našalila se na svoj račun nakon 'Potjere' o kojoj svi pričaju

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Morana Zibar i Dean Kotiga
Foto: Privatna arhiva
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Morana Zibar
13.10.2020.
u 15:44
Nije joj u završnoj potjeri sve išlo glatko ali na kraju je uspjela pobijediti natjecatelje. Danas se na svom Instagramu odlučila malo našaliti na svoj račun i podijelila je jednu kolaž fotografiju.
Pogledaj originalni članak

Zanimljiva i neizvjesna je bila jučerašnja "Potjera" u kojoj su natjecatelji do završne potjere došli sa 115 tisuća kuna. Lovkinja Morana Zibar priznala je kako od početka ove sezone nije pokazala svoje znanje u najboljem svijetlu, a i jučer je odmah u startu krivo odgovorila na prva dva pitanja.

Nije joj u završnoj potjeri sve išlo glatko ali na kraju je uspjela pobijediti natjecatelje. Danas se na svom Instagramu odlučila
malo našaliti na svoj račun i podijelila je kolaž fotografiju. Na gornjem dijelu kolaža je njezina slika iz "Potjere" na kojoj ima zbunjeni izraz lica, ispod je fotografija  Japanske Bube, protivnika legendarnog Eustahija Brzića. - Pronađi razlike... A-caaa! - napisala je Morana. 

Ova objava nasmijala je njezine pratitelje među kojima je i voditeljica Barbara Kolar, a Morani su obožavatelji napisali:
- Zakon si bila jučer. Jučer te bilo zabavno gledat :) Početak grbav, ali si ih sve ulovila - poručili su joj. Iako je na početku djelovalo kao da će natjecatelji otići kući sa 115 tisuća kuna, Morana je uspjela pobijediti i to 11 sekundi prije kraja.

Foto: Screenshot

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

TA
Tarica1912
16:06 13.10.2020.

Jel' to kći od Biljane i Darka🤪

LK
Lee.Kershaw
09:32 14.10.2020.

Sedam dana objavljuju isto. Vjerojatno premijer nije dopustio novije teme, a ima ih svakodnevno na stotine, ali ne u medijima. Tabu teme za medije. Samo može gluposti.

KA
karlodrago
16:49 13.10.2020.

Lovci dobiju pitanja prije početka kviza ,zato su ne pobjedivi

Još iz rubrike Showbiz