omiljena

Londonski paparazzi u stopu prate Zrinku Cvitešić

Londonski paparazzi u stopu prate Zrinku Cvitešić
Autori iv,
12.04.2013.
u 09:00
Poslije premijere mjuzikla “Once”, Zrinka Cvitešić iz kazališta je izašla u ležernoj odjeći ne očekujući bljeskove fotoaparata
Pogledaj originalni članak

Strane zvijezde naviknute su da ni kavu ne mogu popiti a da ih ne prate fotografi. Malo-pomalo i naša Zrinka Cvitešić morat će se na to priviknuti. Nakon uspješne premijere mjuzikla “Once”, u utorak navečer paparazzi su je u stopu pratili ulicama Londona.

Nije maštala biti zvijezda

Zrinka je iz kazališta na West Endu izašla u pratnji prijateljice Antonije i nije mogla vjerovati da je čeka desetak fotografa. Poslije domjenka na kojem je glumica blistala u bež haljini dizajnerice Matije Vujice, presvukla se u ležerno izdanje, kožne hlače i motorističke čizme, a okupljene fotografe sa smiješkom je pozdravila.

I dva dana nakon velike večeri, u kojoj je Zrinka briljirala na kazališnim daskama uz partnera Engleza Declana Bennetta dojmovi se ne stišavaju. Karlovčanka, koja je na filmskom festivalu u Berlinu 2010. imala nominaciju za najbolju mladu europsku glumicu, oduševila je i Kimberley Walsh koja s Cheryl Cole pjeva u Girls Aloudu.

– Glas joj je topao i divan. Sigurno će imati veliku karijeru – rekla je Kimberley novinama London Evening Standard. Zrinka je istim dnevnim novinama izjavila da nikad nije sanjala da će biti zvijezda West Enda.

Podrška najmilijih

– Kad su me zvali na audiciju, mislila sam da ću dobiti dobro mjesto u publici – izjavila je skromna Cvitešić koju su u London, u kojem živi već nekoliko mjeseci, došli podržati prijatelji Marinko Leš, Matija Vujica, Jakov Sedlar i njegova supruga Almira Osmanović te Zrinkin dečko, glazbenik Hrvoje Rupčić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.