evo gdje su završili

Priča prvog superpara: 'Kemija se odmah osjetila' Jana: On je zvijer

Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL
30.04.2019.
u 11:19
Jana Premužić je za Story otkrila kako im je motiv ulaska u show bio lako zarađen novac u mjesec dana. Rekla je kako je jako ponosna što kod kuće ima muškarca kao Miroslava i da je on zvijer.
Pogledaj originalni članak

Prvi ''Superpar'', Jana i Miroslav Premužić pobijedili su sedam konkurentskih parova u showu te osvojili 124.200 kuna. Žive u obiteljskoj kući u Garešnici, s dvoje djece, sinom Dominikom i kćeri Sandrom. Imaju i dva psa, boksera Mašu i patuljastog pinča Pepu.

Jana je za Story otkrila kako im je motiv ulaska u show bio lako zarađen novac u mjesec dana. Rekla je kako je jako ponosna što kod kuće ima muškarca kao Miroslava i da je on zvijer.

Njezina majka u Hrvatskoj već 20 godina ima tvrtku za proizvodnju akvarija i terarija. Kaže da su se upoznali preko supruga njezine sestre, koja je u Garešnici udana već desetak godina. Miroslav joj je, kaže, prišao u noćnom izlasku. On tvrdi da se kemija između njih odmah osjetila te da su mu se svidjele sve njezine karakteristike. Očarala ga je i izgledom, priznaje.

– Tada je bila još mršavija, mišićavija, ali i dalje je zgodna i izazovna, i nakon dva porođaja – kazao je Miroslav.
Jana je rekla kako joj se svidjelo što je niži od nje i da je bio najljepši muškarac u Garešnici.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
kruti26
12:12 30.04.2019.

LAKRDIJA SPRDAČINA DEBILANA