Konačno sretan

Ljubav je na selu: Dušan se oženio djevojkom koju je upoznao preko Facebooka

Foto: RTL/Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook
16.07.2020.
u 10:23
U showu su ga djevojke stalno kritizirale i to najviše zbog uvjeta u kojima je živio i na kraju Dušan u showu nije pronašao srodnu dušu.
Pogledaj originalni članak

Dušana Golubovca upoznali smo u showu "Ljubav je na selu" kada je na svom imanju u selu Zrin ugostio Goranu Vušurović, Sandru Škrinjar i Tajanu Muži koje su mu poslale pisma jer im se svidio i svaka od njih nadala se kako će osvojiti Dušanovo srce. To se na kraju nije dogodilo i djevojke su mu često prigovarale i kritizirale ga. Prigovarale su mu zbog uvjeta u kojima živi i nisu mogle doći k sebi kad su vidjele gdje ih je doveo. Jedina koja je imala razumijevanja za njega bila je Sandra jer su njih dvoje imali sličnu životnu priču i zajedno su bili u dječjem domu.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

– Nije imao bajno djetinjstvo, a izrastao je u predobru osobu i spreman je pomoći svima u nevolji. Nije zaslužio da ga djevojke ponižavaju jer ne znaju koliko je u životu patio – branila ga je Sandra. Nijedna djevojka na kraju nije ostala na Dušanovoj farmi, ali on vjeru u ljubav nije izgubio i upravo je ušao u bračnu luku.

– Oženio sam se! Upoznali smo se preko Facebooka i dopisivali se nekoliko mjeseci, a čim je bilo moguće, otputovao sam po nju, doveo je u Zrin i vjenčali smo se – rekao je Dušan za RTL. Njegova odabranica je 21-godišnja Ana-Marija koja dolazi iz Fojnice. Ona i Dušan odlično se slažu i srodne su duše. Dušan ne skriva koliko ga je Ana-Marija usrećila i koliko mu godi bračni život.

– Presretan sam, odlično nam je zajedno! Ja sada puno radim, ali snalazimo se. Ona je kod kuće, čuva kuću i čeka mene – kaže Dušan koji će sa suprugom medeni mjesec provesti na Korčuli.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.