JE LI PREŠLA MJERU?

Lille objavila 'gologuzu' fotografiju, kolegica je komentirala: 'Trebala bi se osim pjevanja baviti još nečim'

Foto: RTL
Anezi
Foto: Instagram
Foto: Robert Anić/Pixsell
Lidija Bačić
Foto: Promo
Anezi
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Lidija Bačić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Lidija Bačić
07.03.2019.
u 18:08
Lidija Bačić na Instagramu objavila je fotografiju i video na kojima hoda u trapericama s rupom na stražnjici. Anezi je na svom Instagramu komentirala kako je svatko od nas tamo gdje bi trebao biti te bi Lille u opis posla trebala dodati još jednu kategoriju
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić ponovno je šokirala pratitelje na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila fotografiju i video na kojima pozira u trapericama s rupom na kojoj joj se vidi gola stražnjica. 

–  Hlače k'o hlače – napisala je Lidija te tako praktički sama sebi skočila u usta. Podsjetimo, pjevačica se nedavno osvrnula na fotografije na kojima je navodno gola Severina te napisala kako od nje nećemo vidjeti sasvim gole i degradirajuće fotografije. 

Lidijin "performans" nije se svidio nekim njezinim kolegicama. Pjevačica Anezi, koju znamo i iz reality showova "Big Brother" i "Gospodin savršeni", na Instagram Storyju podijelila je Lidijinu "gologuzu" fotografiju i napisala:

– Pitaju me neki kako komentiram ovo? Pa evo: Moje je mišljenje da smo svi djeca božja i da je svatko od nas točno tamo gdje je sam zaslužio biti. #tkonijeshvationijenitrebaoshvatiti – napisala je Anezi i komplimentirala Lidijin glas i stas.

Foto: Instagram

– Kod mene gotovo ništa nije za osudu. I, da se razumijemo – Lile itekako ima vrhunski glas, to je jasno onom koji ima sluha! I, itekako ima i stas, to je jasno svatkom tko ima vida. Ali, npr. ja kada sam počela snimati za YouTube, učinilo mi se poštenim da u opisu, uz pjevačica, dodam i youtuberica. Ako odlučim u kontinuitetu pohoditi realityje, stavit ću: serijska reality sudionica, obećavam.

Foto: Instagram

– Poanta, mislim da je krajnje vrijeme i da bi bilo pošteno da Lile uz pjevačicu doda još jednu kategoriju – napisala je Anezi, a onda i dodala prijedlog kategorije: animir-dama, odnosno osoba zadužena za podizanje nivoa rasploženja u društvu koja se provokativno ponaša i tako izgleda. 

Foto: Instagram

Pogledajte video: Ljubo iz 'Ljubav je na selu' otkriva kako zavesti ženu:

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

Avatar jest
jest
18:33 07.03.2019.

Prostitutke su daleko poštenije od golišavih pjevačica kao što su Šuput, Celzius, Lile i sl., prostitucija ne (za)počinje samim fizičkim činom spajanja tijela već prethodno počinje kao odluka prostitutke da samu sebe i svoje dostojanstvo nekome proda. Ovo potonje golišave pjevačice smješta među prostitutke.

Avatar Kaladin
Kaladin
19:44 07.03.2019.

Evo nam još jednog umjetno izazvanog rata između "celebritija". Sad će nas davit danima... Hlače ko hlače. Qurve ko qurve.

DU
Deleted user
18:54 07.03.2019.

Guza je jakooo dobra , teško je skinuti pogled , međutim njenu pjesmu uz najbolju volju nemogu odslušati do kraja !!!