IZBOR U ČAKOVCU

Lijepa Splićanka Ivana nova je Miss Hrvatske!

Foto: Instagram
Ivana Mudnić Dujimna
Foto: Instagram
Ivana Mudnić Dujimna
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Ivana Mudnić Dujmina
01.09.2018.
u 17:17
Ivana Mudnić Dujmina predstavljat će našu zemlju na izboru u Kini 8. prosinca. Lentu prve pratilje osvojila je Anamarija Stančević, druga pratilja je Tina Bačić, a miss fotogeničnosti Lucija Damjanović.
Pogledaj originalni članak

Nova Miss Hrvatske je 18-godišnja Splićanka Ivana Mudnić Dujmina, kojoj je titulu sinoć u Čakovcu predala prošlogodišnja pobjednica Tea Mlinarić. Lijepa Ivana, inače Miss Dubrovačko-neretvanske županije, predstavljat će našu zemlju na svjetskom izboru u Kini 8. prosinca 2018.

Ivana je bivša dugogodišnja košarkašica KK Adriatic, a sad se posvetila modelingu i školi.

- Škola mi je na prvom mjestu (odlična sam učenica), ali neće mi biti mrsko da ostanem paralelno i u modelingu, jer je zabavno, a i može se zaraditi neki džeparac. Voljela bih nakon srednje škole upisati fakultet turističkog usmjerenja u Opatiji - kazala je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Lentu prve pratilje osvojila je Anamarija Stančević, druga pratilja je Tina Bačić, a miss fotogeničnosti Lucija Damjanović.

U atriju Starog grada u Čakovcu atmosferu je dodatno zagrijala Nina Kraljić izvedbom ‘Daj mi Bože oči sokolove', a kasnije je zapjevala i Zsa-Zsa. Osim 16 ljepotica na pozornici su se pojavili i majstori twirlinga Bernard Barač, Tihomir Bendelja i Adrijana Jurić.

Ljepotice su nosile kreacije poznatih hrvatskih dizajnera - Ivice Skoke, Zorana Aragovića, Galko i Lella Dizajn.

Pogledajte video: Prije 21 godinu poginula je Lady Diana

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
ObrenM
07:45 02.09.2018.

Ako je ova lijepa,kako izgleda ruzna ?

ST
Stručnjak
18:49 01.09.2018.

Meni ovo ništa nije jadno. Zar se nije miss Hrvatske birala prije 2 mjeseca? Što je sad ovo opet?