Emily Ratajkowski

Lijepa manekenka odgovorila na kritike o estetskim operacijama

Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Profimedia
Foto: DPA/Pixsell
Emily Ratajkowski
07.05.2019.
u 07:00
Emily je u nekoliko navrata demantirala objavom fotografija iz svoje mladosti, a zadnji put je to učinila prije manje od mjesec dana kada je objavila fotografije s početka karijere na kojim zbilja izgleda isto kao danas.
Pogledaj originalni članak

Manekenka Emily Ratajkowski ne skriva koliko se voli fotografirati u golišavim izdanjima i te iste fotografije svakodnevno objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Provokativne fotografije koje plasira na Instagramu ne gledaju svi njeni obožavatelji s odobravanjem. Velika većina ih hvali, ali jedan dio njih smatra kako mladim djevojkama kojima je uzor daje krivi primjer, a mnogi su uvjereni kako na Emily ništa nije prirodno.

 

 

Zbog toga je Emily u nekoliko navrata demantirala objavom fotografija iz svoje mladosti, a zadnji put je to učinila prije manje od mjesec dana kada je objavila fotografije s početka karijere na kojim zbilja izgleda isto kao danas.

 

 

Demantirala je i kritičare koji su tvrdili kako je povećala grudi i objavila je jednom prilikom fotografiju kada je imala 14 godina i iz koje je jasno da Emily nije bila na zahvatu povećanja grudi. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AE
Aedes2017
08:31 07.05.2019.

Na što je sve spremna ovaj curičak nije za vjerovati ! Ima li nešto i u glavi osim u gaćama ?