Novi Batman

Lex Luthora glumit će 'Zuckerberg', a Jeremy Irons postao sluga Bena Afflecka

Foto: Tobias Hase/DPA/PIXSELL
Jesse Eisenberg
Foto: 'Dominic LipinskiPress Association/Pixsell'
'Actor Jeremy Irons arrives at Westminster Abbey, London, for a commemorative service to mark the passing of the World War I generation. Photo: Press Association/Pixsell'
01.02.2014.
u 13:52
Batmanova rivala, zločinca Lex Luthora igrat je Jesse Eisenberg (30) koji je za ulogu osnivača Facebooka Marka Zuckerberga u filmu ''Društvena mreža'' bio nominiran za Zlatni globus i Oscara
Pogledaj originalni članak

Poznata su imena glumaca koji će utjeloviti likove zločinca Lexa Luthora i sluge Alfreda u najnovijoj ekranizaciji Batmana! Batmanu Benu Afflecku pridružit će se glumačka legenda Jeremy Irons (50) koji je u ekranizaciji popularnog stripa glumiti njegova slugu i skrbnika Alfreda, javlja Independent.

Batmanova rivala, zločinca Lex Luthora igrat je Jesse Eisenberg (30) koji je za ulogu osnivača Facebooka Marka Zuckerberga u filmu ''Društvena mreža'' bio nominiran za Zlatni globus i Oscara u kategoriji najboljeg glumca.

Eisenbergov angažman dočekan je na nož kao i Affleckov. Redatelj Zac Snyder ponovo je morao braniti izbor ističući kako će se lik Lexa Luthora ovoga puta razvijati ''u nekim novim smjernicama''. No zagriženi obožavatelji i dalje su skeptični. Na društvenim mrežama pišu kako ''Eisenbergove glumačke sposobnosti nisu u istom rangu kao one Gena Hackmana'' koji je ulogu Lexa Luthera doveo do savršenstva. Tvrde da je izbor ''strašan''.

>>Uvjerio se u toaletu: Ben Affleck zaslužuje glumiti Batmana
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.