Detalji cure:

Let 40 tisuća funti, noćenje u vili 27 tisuća, kraljevska obitelj ne štedi na ljetovanju

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: NIKLAS HALLE'N/Press Association/PIXSELL
Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
Foto: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
17.08.2019.
u 14:56
Naime, mnogi im prigovaraju što su tamo išli privatnim avionom, koji koristi gorivo koje zagađuje atmosferu, a oni se trude prikazati kao ekološki osviještene osobe koje se brinu za životinje.
Pogledaj originalni članak

Meghan i Harry odlučili su uzeti mali predah i odletjeti privatnim avionom na Ibizu. Na Baleare su poveli i bebu Archieja, a sletjeli su tamo u utorak, dva dana nakon vojvotkinjina rođendana.

Iako je otok vrvio fotografima, uspjeli su se odmoriti daleko od očiju javnosti.  

No, nakon što su se saznali detalji njihova puta našli su se na meti kritika. Naime, mnogi im prigovaraju što su tamo išli privatnim avionom, koji koristi gorivo koje zagađuje atmosferu, a oni se trude prikazati kao ekološki osviještene osobe koje se brinu za životinje. Harry je također rekao kako ne misli imati više od dvoje djece kako bi učinio što manje štete okolišu. Osim toga, samo putovanje avionom stajalo ih je oko 40 tisuća funti. Putovali su sa zaštitarskom službom, a kako pišu britanski mediji,  na raspolaganju im je bila i pratnja iz Španjolske. Ovo nije prvi put da je Meghan na Ibizi, tamo je išla već 2016. s prijateljicama i navodno se zaljubila u prirodu i ljude koji tamo žive. 

Bila je tamo s prijateljicom i modnom dizajnericom Mishom Nonoo s kojom sada surađuje i na kolekciji za brend Marks&Spencer. Svi detalji odmora ipak nisu poznati, ne zna se mjesto u kojem su točno odsjeli, no pretpostavlja se da su bili u nekoj od privatnih vila koje se nalaze na mirnijem dijelu otoka. Šuška se da su s njima u društvu bili Leonardo DiCaprio, Naomi Campbell, Stella McCartney i Harry Styles. No veći rasipnici su zasigurno William i Kate koji su za svoj odmor odabrali Karibe i otok Mustique. Vila u kojoj su odsjeli imala je ogroman bazen, jacuzzi, otvoreni paviljon za večeru, radnu sobu, prostoriju s barom, četiri spavaće, ali i dječje sobe. Najam tog luksuznog zdanja koštao ih je oko 27 tisuća funti.

Kraljica Elizabeta navodno je bila bijesna na Kate jer često bira Mustique kao idealno mjesto za odmor, a ona ne voli kad joj se unuci rasipaju novac. Svi članovi kraljevske obitelji još uvijek su na ljetnim praznicima, a nakon što se aklimatiziraju, Meghan i Harry će neko vrijeme provesti i u obiteljskom dvorcu u Škotskoj gdje se odmaraju kraljica i suprug. Kako vojvode s kraljicom imaju više obiteljski nego formalni odnos, svi jedva čekaju provesti vrijeme zajedno, a prabaka se posebno veseli malom Archieju. Sljedeći mjesec zakazana im je turneja po Africi. 


  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GR
gragakarlovac
15:11 17.08.2019.

ovakve cijene su i u Dubrovniku. Ali nema Hrvata

SA
sargu123
16:23 17.08.2019.

Ima se, može se. Ionako puk to plača a ovi im se smješkaju u lice.