U ljubav vjeruje

Legendarni Žigo još nije našao ljubav života, a sada je i u dugovima

Foto: RTL
Goran Žigo u emisji 'Ljubav je na selu'
Foto: RTL
Goran Žigo u emisji 'Ljubav je na selu'
Foto: RTL
Goran Žigo u emisji 'Ljubav je na selu'
Foto: RTL
Goran Žigo
10.07.2019.
u 16:00
Gorana Žigu gledali smo u showu "Ljubav je na selu". Bivši sudionik ovog realityja još uvijek je solo, a traži kršnu i kulturnu ženu.
Pogledaj originalni članak

Goran Žigo legendarni je farmer iz RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" koji još uvijek živi solo i ljubavna sreća mu se nije osmjehnula,  ali ne gubi Žigo nadu. 

Ne ide ga baš ni na poslovnom planu, pa priznaje za 24 sata da je upao i u dug jer mu je stiglo 5600 kuna poreza na OPG koji je otvorio, a nema s čime to platiti.

-  Ima sam ovce, ima sam krave. Sad nemam traktora, drugi mi njivu kosi, drugi mi bale gona. Triba mi zero štalice i desetak krava da mogu prodavati sir. Lako je dovest ženu, ali čemu kad nemaš šta jist i što ću sirotinju stvarati na svit - govori Žigo.

Kaže kako mu za sreću treba samo deset krava, a za žene kaže da ga se boje. Govori kako svi misle da je u showu zaradio velike novce, ali  veli, zaradio je tek toliko da vrati dugove i malo uredi kuću. Otkrio je i kakvu ženu traži:

- Tražim brate kršnu ženu, da je kulturna, da može biti sa mnom i prijateljima i eto ti. Cilj mi je oženiti se i ako Bog da, da podari koje
dijete, tako da znam da za nekog živim i radim. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.