7 mjeseci nakon prekida

Latino ljepotica ponovo ljubi!

Foto: Youtube (screenshot)
jennifer lopez
Foto: Press Association/Pixsell
Jennifer Lopez
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
jennifer lopez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Jennifer Lopez
Foto: Reuters/PIXSELL
jennifer lopez
Foto: Reuters/PIXSELL
Casper Smart i Jennifer Lopez
08.01.2015.
u 11:20
Čini se da je lijepoj Jennifer Lopez nakon ljubavnih neuspjeha s Marcom Anthonyjem i Casperom Smartom na ljubavnom planu ponovo krenulo...
Pogledaj originalni članak

Latino ljepotica Jennifer Lopez ponovo je našla svoju ljubavnu sreću. I to ni manje ni više nego ponovo u zagrljaju 18 godina mlađeg plesača Caspera Smarta s kojim je trogodišnju vezu prekinula u lipnju prošle godine.

Nakon sedam mjeseci razdvojenosti Jennifer i Casper očito su shvatili da ne mogu jedan bez drugoga. Novu godinu zajedno su proveli u Las Vegasu gdje je pjevačica imala zakazan nastup.

Vijest o romantičnom pomirenju slavnog para došla je svega nekoliko tjedana nakon što je J.Lo izjavila da osjeća strah od samoće.

''Ovisnica sam o ljubavi. Pronašla sam utjehu u nekome. Suočila sam se sama sa sobom i priznala samoj sebi da osjećam strah od samoće, od toga da budem sama sa sobom. Trebale su mi godine i godine da se naučim nositi s tim. Prvo sam učila kako voljeti samu sebe, a onda sam se odlučila suočiti sa svojim strahovima'', otkrila je pjevačica.

Vijest o pomirenju Jennifer i Casper još nisu službeno potvrdili, no sve se više čini da strah od usamljenosti više neće tištiti lijepu Jenn.

Foto: Reuters/PIXSELL

>>Na putu prema Hollywoodu gazi sve, a usputna mu je žrtva čak i Jennifer Lopez

>>Casper Smart priznao: Teško je biti bivši dečko Jennifer Lopez

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.