tužna vijest

'Lara se nikad ne namjerava vratiti! Što se nje tiče, brak je gotov'

Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
'WORLD RIGHTS Celebrity arrivals at the Raisa Gorbachev Foundation\'s Fifth Annual Gala Dinner, Hampton Court Palace, London. UK. 05/06/2010 Pictured: David Walliams, Lara Stone BYLINE KIERA FYLES/
Foto: Andrea Raffin/KIKA/PIXSELL
lara stone
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
lara stone
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
lara stone
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
lara stone
Foto: 'John StillwellPress Association/'
'David Walliams and his new wife Lara Stone leave Claridge\'s Hotel in central London following their wedding. Photo: Press Association/Pixsell'
27.03.2015.
u 08:40
Time je njihova privremena razdvojenost postala trajna. Očito odnos ovog para i nije završio baš u najboljim okolnostima, budući da je Lara prilično oštra i odlučna da se rastane
Pogledaj originalni članak

Vijest koja je slomila mnoga srca, poprima sve gore razmjere. Nakon što su se Lara Stone i David Walliams privremeno razdvojili, manekenka se odlučila predati papire za razvod.

Time je njihova privremena razdvojenost postala trajna. Očito odnos ovog para i nije  završio baš u najboljim okolnostima, budući da je Lara prilično oštra i odlučna da se rastane. - Lara nema namjeru vratiti se te namjerava uskoro potpisati papire za razvod. Ljudima govori da se nikad ne namjerava vratiti! Što se nje tiče, taj brak je gotov - rekao je izvor blizak manekenki za Daily Mirror. Ipak, izvor navodi da su i ona i David utučeni što nisu uspjeli riješiti međusobne probleme, pogotovo zbog toga što zajedno imaju i sina Alfreda.

Kada se nedavno pokupila iz njihova zajedničkog doma, Lara je uzela dječaka sa sobom, a odnijela je i psa Berta. Iako se ne da, Davidu je jako teško zbog svega. Prijatelji para i dalje se nadaju da će se problem riješiti. Par je zajedno šest, a u braku su gotovo pet godina. Oboje su opetovano izražavali kako su oduševljeni onim drugim, unatoč tome što je između njih  razlika od 12 godina.

>>Slavni komičar potpuno slomljen: Ostavila ga slavna manekenka i sa sobom odnijela sve

>>Snimila seksi kampanju s Bieberom pa joj prijete smrću

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar R2D2
R2D2
09:17 27.03.2015.

Može li mi neko objasniti ko su ovi dvoje I zakaj ovaj portal stavlja članak o njima na naslovnicu?

SA
Sauron
09:36 27.03.2015.

Koji su ovo sad..... inača vrlo bitna vijest.

BJ
bj1204
09:39 27.03.2015.

Lara Stone i David Walliams Večernji može neki link da i mi upoznamo dotične, pa ako treba i suzu pustit.

Još iz rubrike Showbiz