iznenadila

Lana Jurčević u najizazovnijem izdanju dosad, čini se da ispod balonera ne nosi ništa

Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lana Jurčević
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Press
Foto: Press
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
24.11.2020.
u 15:21
Pjevačica se fotografirala ispred zrcala, noseći na sebi samo baloner zemljane boje i visoke čizme u nešto svjetlijoj nijansi, a pratiteljima je zagolicala maštu jer se čini kako ispod balonera ne nosi donje rublje.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević nedavno je proslavila svoj 36. rođendan. Pjevačica se inače ne srami pokazati svoje nesavršenosti pa je tako u karanteni pokazala celulit koji je dobila kada se udebljala, a nedugo zatim pokazala je i lice s prištevima koje je zaradila prilikom putovanja u SAD prije godinu dana. Pritom je pozvala sve žene da joj se pridruže s objavom svojih nesavršenih fotografija. 

No, posljednja njezina objava nešto je drugačija, a odmah je izazvala lavinu komentara na račun njezinog izgleda.

Pjevačica se fotografirala ispred zrcala, noseći na sebi samo baloner zemljane boje i visoke čizme u nešto svjetlijoj nijansi, a pratiteljima je zagolicala maštu jer se čini kako ispod balonera ne nosi donje rublje. Baloner je spustila s ramena i pristojno istaknula dekolte.

Foto: Instagram

Pratitelji su joj u komentarima pisali kako je predivna, a oduševila ih je i odjevna kombinacija. 

“Prekrasna”, “Prepremoćna”, “Wooooww”, “Oduzimaš dah”, pisali su. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz