Kosturi iz ormara

Kardashiani u strahu, njihove čuvane tajne u knjizi razotkriva Khloein bivši

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
21.07.2017.
u 23:03
Lamar Odom piše knjigu u kojoj će otkriti sve o plastičnim operacijama, ljubavnim aferama, ovisnosti o drogi i drugim pikanterijama koje je ova reality obitelj pokušala sakriti.
Pogledaj originalni članak

Lamar Odom uskoro će zagorčati život obitelji Kardashian. Naime, ovaj bivši košarkaš i bivši suprug Khloe Kardashian piše knjigu u kojoj namjerava otkriti istinu o Kardashianima koji se u svom realityju vole prikazivati kao skladna i idilična obitelj. 

Košarkaš će u knjizi otkriti seksualne skandale obitelji, sve o njihovim plastičnim operacijama, ovisnosti o drogama te kako su Kim i Kanye zapravo prekinuli vezu, piše Hollywood Life. Obitelj Kardashian je u velikom strahu, jer otkrivanje istine o njihovoj obitelji stvorilo bi im veliku štetu i to najviše u poslovnom smislu, jer loš ugled odnio bi im brojne sponzore.

- Jako su zabrinuti što Lamar piše knjigu i čak su ga kontaktirali i zamolili da preskoči one najgore stvari - kaže izvor blizak 37-godišnjem Odomu. Khloe se nadala da će Lamar odustati od knjige barem iz zahvalnosti prema tome što je bila uz njega prije dvije godine kada se predozirao i skoro umro. No, Lamaru je 10 milijuna dolara, koliko će dobiti za knjigu, ipak važnije od odanosti obitelji. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RI
rikavac
23:51 21.07.2017.

Stvorilo bi im stetu u poslovnu smislu izgubili bi sponzore? Koji sponozori sta oni u biti sponzoriraju? Velike plasticne sisurine i guzice ko straznji kraj Lade specijalke. I oni za to dobijaju ogromne novce i imaju sponzore. Za povratit.