traži pomoć

Lady Gaga u šoku! Pucali u šetača njezinih pasa pa joj ukrali dva francuska buldoga

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: reuters
Foto: instagram
Foto: HRT/Screenshot
Lady Gaga
Foto: HRT/Screenshot
Lady Gaga
25.02.2021.
u 16:22
Kada je policija došla na mjesto događaja, Fischer je bio pri svijesti, ali je jedva disao i prevezli su ga u bolnicu. U kakvom je stanju za sada nije poznato.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Lady Gaga potresena je nakon što su nepoznati počinitelji pucali na njezinog šetača pasa Ryana Fischera te pobjegli s njezina dva francuska buldoga.

Pucnjava se dogodila u zapadnom Hollywoodu u srijedu navečer. Policijska uprava Los Angelesa potvrdila je za The Daily Beast da je 30-godišnja žrtva prebačena u lokalnu bolnicu. Kada je policija došla na mjesto događaja, Fischer je bio pri svijesti, ali je jedva disao i prevezli su ga u bolnicu. U kakvom je stanju za sada nije poznato.

Inače, Lady Gaga ima tri  francuska buldoga - Koji, Miss Asia i Gustavo. Napadači su ukrali dva psa, dok je treći, Miss Asia, pobjegao. Prema TMZ-u, treći pas bio je s muškarcem kad je pucnjava započela nešto prije 22 sata.

Foto: instagram

Ranije tijekom dana Lady Gaga viđena je u Rimu, gdje snima novi film Ridleyja Scotta Gucci. Njezin tim nije bio odmah dostupan za komentar.

Policija traga za barem jednim osumnjičenim, koji je viđen kako bježi s mjesta događaja u bijelom vozilu. Za sada se još ne zna jesu li psi bili meta pucnjave. O svemu se nešto kasnije oglasila i Lady GaGa koja nudi pola milijuna dolara (3,1 milijun kuna) kako bi joj vratili pse.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
20:55 25.02.2021.

žalosno je što sve kriminalci moraju radit da bi preživili