javila se iz los Angelesa

Kristina Zubac otkrila sretnu vijest i progovorila o nedavnoj pljački: 'Žao mi je samo zbog jedne stvari'

Foto: instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
29.11.2021.
u 10:36
- Mene je ta priča baš jako pogodila - zato što je to blizu mjesta gdje sam se  rodila, nekih 25 kilometara. Općenito sam slaba na konje i na starije ljude, tako da me to dodatno potreslo. Pokazala sam to Ivici  i oboje smo samo u trenutku rekli da moramo pomoći, što god treba - ispričala je Kristina.
Pogledaj originalni članak

Slavko Budoš (80)  iz Markovca Našičkog prije dva tjedna pred kamerama HRT-a kroz suze je priznao da mora prodati svoje konje jer ih više ne može hraniti i svojom tužnom sudbinom dirnuo cijelu Hrvatsku. U pomoć su mu odmah pritekli ljudi velikog srca, a među njima su i naš proslavljeni NBA košarkaš Ivica Zubac (25) i njegova supruga Kristina (29) koji već godinama žive u Los Angelesu. 

Kristina se sada javila iz svog doma u Los Angelesu i otkrila zbog čega je odlučila pomoći konjima gospodina Budoša.  - Mene je ta priča baš jako pogodila - zato što je to blizu mjesta gdje sam se  rodila, nekih 25 kilometara. Općenito sam slaba na konje i na starije ljude, tako da me to dodatno potreslo. Pokazala sam to Ivici  i oboje smo samo u trenutku rekli da moramo pomoći, što god treba. Zvali smo mog tatu i naš tim koji radi s konjima. Oni su sve organizirali i ove subote stiže hrana i paste protiv parazita - rekla je Kristina Zubac za RTL Exkluziv.

Dodala je i da su organizirali baš sve da bi Slavkovi konji imali najbolju moguću skrb i njegu. - Gospodin Slavko nema kapacitet da ima puno hrane na jednom mjestu. Kako mu nešto zatreba, tako ćemo mu mi slati sijeno, slamu i zob - to je što se tiče hrane. Ovako neke stvarčice, slobodno može nazvati i reći: 'Treba kopita odrezati'. To ćemo onda dogovoriti s našim potkivačem s kojim dugo radimo - pojasnila je Kristina Zubac.

Foto: RTL
Diplomirana novinarka osvrnula se i na nedavnu pljačku koju su imali u svom domu u Los Angelesu gdje Ivica igra za L.A. Clipperse.U trenutku provale u luksuznoj vili bili su njihovi psi, no na sreću kaže Kristina - ništa im se nije dogodilo.Ustanovljeno je da je Zubac ostao bez Rolexa vrijednog 20 tisuća dolara, a policija je odmah pokrenula istragu za dvojicom nepoznatih počinitelja. 

Veliki materijalni gubitak ipak je ostao u sjeni jednog emotivnog dara kojeg su pljačkaši odnijeli. - Jedina stvar zbog koje mi je jako žao je vjenčani prsten koji sam dobila od tatine bake, a prenosio se generacijama. Napokon je došao do mene, ali nažalost sam ostala bez toga. To su stvari koje se ne mogu zamijeniti - istaknula je Kristina Zubac.

Podsjetimo, par se vjenčao potkraj kolovoza u Malom Lošinju u Crkvi rođenja Blažene Djevice Marije, a slavlje se održalo u hotelu Bellevue u uvali Čikat. Obredu i slavlju je nazočilo oko 180 uzvanika među kojima i mnoga poznata lica, poput košarkaša Patricka Pattersona. Prišč je za kumu odabrala svoju prijateljicu Petru Poznić, a kum je bio stručnjak za internetski marketing Filip Kratofil koji je i dugogodišnji partner glazbenice i influencerice Lane Jurčević. Na vjenčanju je bila i Jurčević koja je nosila drugu crnu haljinu, a pjevačica Indira Levak pjevala je tijekom slavlja u svjetlucavoj crvenoj haljini. Mladencima je u crkvi pjevala domaća glazbenica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa. Mladenka je za vjenčanicu izabrala haljinu modne kuće Galia Lahav iz Tel Aviva, čije kreacije biraju mnoge poznate dame poput pjevačice Jennifer Lopez i tenisačice Serene Williams.

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.