što ćemo sad

Kristen Stewart izbačena iz drugog nastavka filma 'Snjeguljica i lovac'

Kristen Stewart izbačena iz drugog nastavka filma 'Snjeguljica i lovac'
15.08.2012.
u 09:15
Redatelj filma Rupet Sanders s kojim je Kristen prevarila dečka Roberta Pattinsona zadržat će posao, no Stewart nažalost nije bila te sreće.
Pogledaj originalni članak

Nakon javnog skandala koji je izbio zbog preljubničke afere Kristen Stewart s oženjenim britanskim redateljem Rupertom Sandersom, čini se da će mlada glumica platiti najveću cijenu za svoje grijehe. Naime studio Universal dao je naslutiti da se Kristen neće pojaviti u drugom nastavku filma 'Snjeguljica i lovac' dok će 41-godišnji redatelj Sanders najvjerovatnije ipak zadržati posao.

Naime, pisac scenarija prvog dijela David Keopp dao je otkaz, pa je produkcija odlučila u novom nastavku u središte priče staviti Chrisa Hemswortha, obiteljskog čovjeka bez mrlje u životopisu,  koji u filmu glumi lovca.

Nije poznato otkad je Hollywood postao sjedište velikih moralista, no sudeći po slučaju 22-godišnje Kristen Stewart stvari se mijenjaju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DU
Deleted user
10:19 15.08.2012.

Nema zime, kao vječna alternativa svim posrnulim glumicama ostaje porno branša! U SAD je nezgodno kad upadneš u moralni žrvanj nacije - i sada bježe od nje jer je moralno gledano, glumica i njena pojava, ta koja će zasjeniti svaki film ili TV serijal...

Avatar mlohavi
mlohavi
10:54 15.08.2012.

Zašto je ime redatelja u podnaslovu u navodnicima? ...'Rupert Sanders' Drugo, ova je pukla ko sijalica i od sebe napravila tešku glupaču. Kad je već išla u aferu onda je trebala zadržati dostojanstvo nakon toga a ne cvilit preko medija. Životno pravilo, ako si k*rva, bar budi ponosna k*rva. Ovako samo ispada luzerica i naravno da će je otkačit. btw. Cura ima, kako ju je jedan kritičar opisao, 4 izraza lica. Ono...wtf?!?.. kako je uopće dobila popularnost... a da, sa onim smećem od serijala

MI
Milkica
10:07 15.08.2012.

Odično, to onda znači da ni Brad Pitt ne bude više mogao dobiti nikakvu ulogu, vjeorojatno ni Johnny Depp, ni hrpa drugih prevaranata i ostavitelja djevojaka, momaka, žena, muževa...