Kome smeta Nives?

Nova TV bez najave izbacila izvedbu pjesme 'Inferno' u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'

Foto: PR FOTO
Nova TV bez najave izbacila izvedbu pjesme 'Inferno' u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'
16.12.2014.
u 12:09
Pitala se to jučer i sama pjevačica, kao i njezini brojni fanovi koji su ostali uskraćeni za pravu videoposlasticu jer je Nova TV bez ikakve najave iz unaprijed snimljene nedjeljne polufinalne emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'' izbacila koreografirani live nastup s novom pjesmom ''Inferno''
Pogledaj originalni članak

Kome smeta Nives Celzijus? Pitala se to jučer i sama pjevačica kao i njezini brojni fanovi koji su ostali uskraćeni za pravu videoposlasticu jer je Nova TV bez ikakve najave iz unaprijed snimljene nedjeljne polufinalne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" izbacila koreografirani live nastup s novom pjesmom "Inferno".

– Priznajem da sam zbunjena i rijetko mi se kada događa da ne znam što reći. Nastup je upravo napravljen zajedno s produkcijom showa kako bismo publiku ostaviti bez daha i podignuli gledanost emisije. Nitko sa mnom nije kontaktirao ni najavio problem, a i ne vidim razlog za izbacivanje nastupa. Mjesec dana smo s cijelom produkcijom emisije pripremali nastup, birali pjesmu, koreografiju, koju je čak radio naš zajednički koreograf glasoviti Igor Barberić s plesačima Nove TV. Danima smo imali probe i, ako je nekome nešto smetalo, mogao je to odmah reći. Čak nisam bila ni toliko provokativna kao neki natjecatelji jer je to ipak njihova emisija, a ja sam samo gošća. Zbunjena sam tim više jer nitko s kim sam surađivala na Novoj TV o tome nema pojma. Želim vjerovati da je riječ o nekom teškom nesporazumu jer ne vjerujem primjedbama nekih ljudi koji tvrde kako je to namjerno napravljeno u zadnji čas jer ja nekome smetam. Ako je to, ne daj Bože tako, onda je to žalosno, a ta eventualna moja konkurencija izgubila je kompas – istaknula je popularna pjevačica Nives Celzijus koja iz vikenda u vikend ruši rekorde posjećenosti svojih koncerta kako u Hrvatskoj tako i u cijeloj regiji.

>>Igor Mešin postaje Rene Bitorajac, a Rene Igor

>>Giuliano oduševio nastupom i prošao u finale!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 55

MA
markizio
12:42 16.12.2014.

Meni ovo nema puno razlike sa Severinom,koju svi mediji velicaju i dizu u nebesa.

MA
majeltomoguce
12:27 16.12.2014.

Kome smeta - možda djeci koja sigurno masovno gledaju taj show koji je u 20h. U spotu je simulacija orgije - sorry ali to baš i nije za primjereno za djecu - bar ne za moje dijete.

ME
melanija
12:26 16.12.2014.

pogledala sam pocetak. smece. dobro da nije prikazano. jos malo vise selekcije ne bi skodilo inace u medijima