otkrila je

Kolinda Grabar-Kitarović progovorila o glumačkom angažmanu: 'Ovo mi je bilo najteže'

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr
Foto: Luiz Rampelotto/DPA/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Zagreb: Kolinda Grabar Kitarović i Stjepan Mesić na premijeri kazališne predstave "Predjednici&ca"
17.12.2020.
u 20:18
Radnja serije "Dar Mar" odvija se u 2019. godini, kada je Grabar-Kitarović bila aktualna predsjednica države, a direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman rekla je da je cijela produkcija zadovoljna njezinim angažmanom
Pogledaj originalni članak

Nakon što su se potvrdile priče o glumačkom angažmanu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u hit seriji Nove TV "Dar Mar", Grabar-Kitarović gostovala je u Dnevniku Nove TV kako bi ispričala kako je došlo do takve 'neobične' suradnje, kako se snašla na glumačkom setu, ali i ima li ambicija za još sličnih angažmana.

-Mislim da je prošlo jako dobro, barem meni.Ja sam uživala u svemu tome bilo je to prije svega za mene jedan novi izazov, probati nešto novo što u životu nikad nisam učinila, rekla je Kolinda i dodala: - Najteže mi je bilo reproducirati tekst. Nisam navikla učiti od riječi do riječi, tako da sam u svakoj sceni uvijek malo improvizirala - kazala je. 

Radnja serije "Dar Mar" odvija se u 2019. godini, kada je Grabar-Kitarović bila aktualna predsjednica države, a direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman rekla je da je cijela produkcija zadovoljna njezinim angažmanom te da se, s obzirom na manjak glumačkog iskustva, bivša predsjednica države odlično snašla. 

Datum epizode u kojoj se pojavljuje bivša predsjednica još uvijek nije poznat, no Nova TV najavljuje da će biti uskoro. 

Integracija Roma

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH: Ostvarenjem plemenitih ciljeva u području ljudskih prava i prava manjina, doprinosimo boljem društvu

Jedan od ključnih projekata koje Ured trenutačno provodi je „Uključivanje Roma – Ispunjavanje preduvjeta za učinkovitu provedbu politika usmjerenih na nacionalne manjine – FAZA I“, koji ima za cilj povećati broj mladih Roma i Romkinja u obrazovnom sustavu. O tom i drugim važnim projektima ključnog Vladinog stručnog tijela za unaprjeđenje ljudskih prava i prava nacionalnih manjina, razgovarali smo s ravnateljem g. Alenom Tahirijem.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MU
Mud
20:50 17.12.2020.

Konačno u udobnim cipelama.

NO
nolimits930
22:19 17.12.2020.

a to je taj angažman za 8000 eura...

PE
penelopea12qq0
20:57 17.12.2020.

Jadnica, na sta je spala da uzica koju kintu. A sta glumi ''Predsjednicu'' drzave? Pa tu je ulogu vec odigrala i u propalome filmu u propaloj drazvi sa njom amaterkom na vlasti. Ne ponovilo se!!!