HUMORISTIČNA EMISIJA

Kolinda Grabar-Kitarović američkoj voditeljici objašnjavala kako nije glumila u porniću

Foto: Screenshot
Kolinda Grabar-Kitarović američkoj voditeljici objašnjavala kako nije glumila u porniću
26.10.2016.
u 16:11
– Kada guglam svoje ime, izađe puno fotografija na kojima nisam ja, nego jedna američka starleta. Te fotografije objavljene su u medijima u Panami – kazala je Grabar-Kitarović
Pogledaj originalni članak


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji "Full Frontal" poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije bila je "Žene u politici", a Grabar-Kitarović je na simpatičan način govorila o svojim iskustvima nakon što je postala predsjednica.
– Nećete vjerovati, ali nakon izbora su u jednom tabloidu objavili kako imaju moju snimku "u akciji" u pornofilmu – rekla je predsjednica, referirajući se na naslovnicu srpskog magazina Informer. Dobro upućena Samantha ju je pitala i o njezinim modnim kombinacijama, a pokazala je i isječke iz domaćih medija u kojima su se svi pitali gdje joj je suprug Jakov.

Coco ne želi braniti Kolindu
– Kada guglam svoje ime, izađe puno fotografija na kojima nisam ja, nego jedna američka starleta. Te fotografije objavljene su u medijima u Panami – kazala je Grabar-Kitarović, na što ju je Samantha Bee pitala misli li na Ice-T jevu suprugu Coco Austin. Tada se u emisiji pojavila i sama Coco.
– Ja nisam predsjednica Hrvatske i ne da mi se više braniti njezinu proeuropsku politiku smanjenja deficita – kazala je Austin.

Foto: Screnshot


Osim naše predsjednice, u emisiji se pojavila i Madeleine Albright, zatim premijerka Norveške Erna Solberg, predsjednica Čilea Michelle Bachelet te predsjednica Maršalovih Otoka Hilda Heine. Sve one su također govorile o tome kako se bore s nedaćama u politici.

>>Starleta Coco tvrdi da je dijete jugoslavenskih emigranata

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

DU
Deleted user
17:20 26.10.2016.

Vrijeme je da promjenite naziv u Večernje gadosti.

MA
marmars
17:39 26.10.2016.

Prestrašno što u što se pretvorilo hrvatsko novinarstvo! Ovo je nezamislivo u svim normalnim državama! Bitno je da su upravo ovakvim autorima usta puna tolerancije, a o zaštiti dostojanstva žene da ne govorimo!!!

MO
mobitel20
17:27 26.10.2016.

I ova emisija je promidzba Hrvatske. Lijepo je Kolinda objasnila, a i voditeljica naglasila sve sto treba...