Ples sa zvijezdama

Kedžo prije showa bio blizak s Helenom, 'hvatali se' i ugrizao ju za usnu

Foto: Niko Goga
Damir Kedžo
Foto: Nova TV
Foto: Niko Goga
Damir Kedžo
Foto: Niko Goga
Damir Kedžo
Foto: Niko Goga
Damir Kedžo
Foto: Niko Goga
Damir Kedžo
Foto: Screenshot Instagram
22.04.2019.
u 16:54
U sinoćnjoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' ispao je jedan od najomiljenijih parova showa; Damir Kedžo i Helena Janjušević. Izgleda kako se par zna i izvan plesa, a imali su prilike i biti u vrućim scenama Kedžinog spota.
Pogledaj originalni članak

Čini se da suradnja Damira Kedže i Helene Janjušević izlazi izvan plesnog podija, a da je tako uvjerili smo se u spotu za pjevačevu pjesmu 'Šuti' iz 2018. godine.

Naime, njih dvoje su još tada surađivali i tada su snimili nekoliko vrućih scena zajedno. Spot je izašao prošlog listopada, a u njemu se Kedžo i Helena maze te ju on u jednom trenutku odluči ugristi za usnu.

Ona se scenama pohvalila i na Instagram profilu.

- Glumatanje i hvatanje. Kedžo se neda! - napisala je tada uz snimku sa seta.

Podsjetimo, nakon sinoćnjeg plesnog dvoboja s Markom Grubnićem i njegovom partnericom Elom Vuković, žiri je odlučio kako show napuštaju Damir i Helena.

Helena se po završetku natjecanja zahvalila Damiru u posebnoj objavi na Instagramu.

- Hvala ti što si se prepustio u moje ruke i dao mi svaki put posebnu energiju na stageu. Jako sam sretna što sam imala priliku biti dio ove priče. Ljudi moji koja je ovo produkcija, kostimi, make up plus Igor i Ana, a tek svi ostali plesači mentori i njihove zvijezde, ma sve ej! Top!  Hvala vam svima na podršci! Ma samo pozitiva i idemo dalje! - napisala je plesačica.

Pogledajte tko ove sezone pleše u 'Plesu sa zvijezdama'.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

UU
uhljeb u holdingu
23:37 22.04.2019.

Koji su to, odakle su ?