100. broj časopisa

Kate Middleton na naslovnici Voguea

Foto: Josh Olins/Vogue
Vojvotkinja Kate Middleton na naslovnici 100. broja Voguea
Foto: Josh Olins/Vogue
Vojvotkinja Kate Middleton na naslovnici 100. broja Voguea
Foto: Josh Olins/Vogue
Vojvotkinja Kate Middleton na naslovnici 100. broja Voguea
01.05.2016.
u 10:55
Vogue je u subotu navečer na svojoj internetskoj stranici otkrio naslovnicu izdanja za lipanj s koje se smiješi Kate sa zelenim šeširom na glavi, u bijeloj košulji i smeđoj jakni, snimljena u seoskom okruženju
Pogledaj originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, pojavit će se na naslovnici britanske verzije modnog magazina Voguea u posebnom izdanju povodom 100. godišnjice tog časopisa. 

Vogue je u subotu navečer na svojoj internetskoj stranici otkrio naslovnicu izdanja za lipanj s koje se smiješi Kate sa zelenim šeširom na glavi, u bijeloj košulji i smeđoj jakni, snimljena u seoskom okruženju.

Na drugoj fotografiji nosi crvenu majicu s crnim prugama i naslonjena je na ogradu.

"Jako sam zahvalna da smo bili u mogućnosti nastaviti našu tradiciju kraljevskih portreta", izjavila je glavna urednica Voguea Alexandra Shulman.

Dvije od fotografija, koje je snimio u siječnju britanski fotograf Josh Olins, bit će izložene u londonskoj Nacionalnoj galeriji portreta u sklopu izložbe u svibnju povodom 100. obljetnice Voguea.

>> Princ William, Kate Middleton i djeca prvi put zajedno na snijegu

>> Opet je to napravila: Pojavila se u plavoj modnoj kombinaciji i s osmijehom na licu očarala prisutne

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
11:30 01.05.2016.

Nazalost, vec pokazuje prve znakove ruznoce.

MO
morska
12:19 01.05.2016.

Kakve ruznoce, sto je tebi?

CR
cronada
12:27 01.05.2016.

daj nemojte sad biti toliko grubi prema toj lijepoj mladom zeni, bas je lijepa I simpa!!!