Šetnja Šibenikom

Bivša misica Hrvatske seksepilna u crnom od glave do pete!

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.11.2017.
u 13:49
Pogledaj originalni članak

Katarina Prnjak pobijedila je na izboru za Miss Hrvatske 2011. godine, a karijeru u modnoj industriji umirovila je na neko vrijeme i posvetila se politici. Lijepa Katarina odlučila se politički angažirati i priključiti SDP-u, a naš fotoreporter snimio je danas Katarinu u šetnji Šibenikom. U crnom od glave do pete i sa sunčanim naočalama kao da je htjela proći neopaženo, ali nije joj uspjelo. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar jest
jest
19:21 25.11.2017.

Lijepo da ste nas informirali tko je ova bijednica. No ostaje nejasno zbog čega je šetnja po nekom gradu neke beznačajne osobe po ičemu bitna informacija za obične čitatelje. Zar stvarno nemate o čemu pametnijem pisati, zar je stvarno toliko teško održati čitanost?

DU
Deleted user
20:22 25.11.2017.

Jadna li smo država kad su nam manekeni političari...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
11:09 26.11.2017.

placeni oglas?