kanye, nemoj više. nikada

Usudio se i bilo je katastrofalno: Evo kako zvuči kad Kanye West pokušava pjevati 'Bohemian Rhapsody'

Foto: Pixsell
kanye west
Foto: Pixsell
kanye west
Foto: Pixsell
kanye west
Foto: Pixsell
kanye west
Foto: Pixsell
kanye west
Foto: Pixsell
kanye west
30.06.2015.
u 12:35
Freddie Mercury je neponovljiv, kao i njegovi kapaciteti i talent. Kada je siroti reper pokušao otpjevati singl i umiliti se Britancima, navukao je dodatni bijes i postao meta ismijavanja
Pogledaj originalni članak

Njegov ego ovo će teško podnijeti, no mnogi će reći da mu tako i treba. Kanye West bio je jedan od headlinera ovogodišnjeg Glastonburyja, a izazvalo je to grozne reakcije prije nego što je reper nastupio.

Naime, publika je grozno reagirala na samu najavu Kanyea na Glastonburyju, pa su peticijom pokušali spriječiti njegov nastup. Iako je više od 130 tisuća ljudi potpisalo peticiju kojom mole organizatore da mu otkažu, on je ipak nastupio. Kanye je koncertom htio utišati kritičare, pa je postavio pred sebe prevelik zalogaj. Koncert je od početka bio dobar, produkcijski ''nabrijan'', a za njegove obožavatelje izvrstan jer se Kanye u svom žanru sjajno snalazi.

No, kada je na kraju reper odlučio izvesti klasik ''Bohemian Rhapsody'' grupe Queen – učinio je upravo suprotno. Freddie Mercury je neponovljiv, kao i njegovi kapaciteti i talent. Kada je siroti reper pokušao otpjevati singl i umiliti se Britancima, navukao je dodatni bijes i postao meta ismijavanja. Čak je i Kim Kardashian u publici imala zabrinut izraz lica. S razlogom. Zvuči grozno – složila se publika s kritikom. Ovo mu nije trebalo. Nemoj više, Kanye. Nemoj.

 

>>Konačno je potvrđeno: Kim i Kanye očekuju svoje drugo dijete!

>>Trudna Kim Kardashian otkrila hoće li mala North dobiti brata ili sestru

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OK
okus
13:06 30.06.2015.

Koma.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:58 30.06.2015.

crnac pokusao oponasati freddiea? Smijesno....

AU
aunekustvar
14:19 30.06.2015.

Kenyo ukenjo..

Još iz rubrike Showbiz