Mlada glazbena nada

Luce predstavlja video 'Dogodila se dosada' uz atipičnu ljubavnu priču

Foto: Youtube Screenshot
Video 'Dogodila se dosada'
Foto: Youtube Screenshot
Video 'Dogodila se dosada'
Foto: Youtube Screenshot
Video 'Dogodila se dosada'
Foto: Luka Nižetić
Luce
Foto: PR FOTO
Luce
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Pjevačica Luce
19.04.2016.
u 11:10
Mlada umjetnica, za koju mnogi tvrde da je najljepši ženski vokal mlađe generacije, tvrdi da se u novu pjesmu zaljubila na prvo slušanje. Luce nastavlja raditi i na novim autorskim pjesmama
Pogledaj originalni članak

Talentirana mlada kantautorica Luce objavila je novi singl i videospot za pjesmu „Dogodila se dosada“. Novi singl skinut je s hvaljenog prošlogodišnjeg EP-ja “U bojama”, a premijeru je doživio na obilježavanju Dana prodavaonica ploča (Record Store Day) kada je Luce održala i mini koncert te je još jednom uživo predstavljen njezin specifičan glas koji dominira i ovom pjesmom. 

Novi singl „Dogodila se dosada“ dobio je prateći videospot za koji režiju potpisuje perspektivna Ema Giunio, koja je uz pomoć Jana Mihaljevića i Marina Maršića izvrsno naglasila vrijeme koje je bilo i završilo, kao i retrospekciju prošlosti. Kako navodi Luce, spot nije tipična ljubavna priča jednog para koja bi se možda očekivala s obzirom na tematiku pjesme.

 

Pjesmu je napisao Aljoša Šerić, autor čiji glazbeni opus Luce iznimno cijeni. „U jednom razgovoru spontano je došlo do razgovora o tome postoji li neka pjesma koju bih ja pjevala i "uzela pod svoje". Poslao mi je pjesmu i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. Mislim da smo svi u životu imali fazu koju pjesma opisuje i da se mnogi mogu prepoznati i poistovjetiti s njom. Ja znam da jesam“, ističe mlada umjetnica za koju mnogi tvrde da je najljepši ženski vokal mlađe generacije.

Nakon prošlogodišnjeg hvaljenog EP-a “U bojama”, kojim je osvojila velik broj slušatelja i stekla pozitivne kritike, Luce i dalje marljivo radi na novim autorskim pjesmama.

>> Ideje za pjesme često dobijem u vožnji

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.