Nova znanja

Kandidati showa "Život na vagi" opet u školi: upisali učilište za fitnes trenera

Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Foto: RTL
Život na vagi
04.10.2017.
u 14:15
Katarina Rožanković je s Ivanom Krolom, pobjednikom prve sezone, te Darjanom Zajačkom upisala Fitnes učilište na kojem će kroz tri mjeseca steći potrebna znanja za trenere.
Pogledaj originalni članak

Često čujemo da život ponekad piše doista čudne i nevjerojatne priče. Baš jednu takvu otkrila je i Katarina Rožanković, kandidatkinja u prvoj sezoni „Života na vagi“ koja će za nekoliko mjeseci postati instruktorica fitnesa u teretani.

Katarina je s Ivanom Krolom, pobjednikom prve sezone, te Darjanom Zajačkom upisala Fitnes učilište na kojem će kroz tri mjeseca steći potrebna znanja za trenere.

 

 

 

 

 

„Cijeli projekt „Život na vagi“ mi je promijenio pogled i stav prema pravilnijem, zdravijem  i cjelovitijem pristupu prehrani i treninzima. Veselim se Fitnes učilištu jer znam da ću naučiti puno novih stvari i izbrusiti sve ono sto su nas naučili naši treneri tijekom cijelog ovog procesa u nadi da ću jednoga dana biti ta sretnica koja će dobiti mogućnost da sve naučeno u teoriji i praksi prenesem na osobe koje žele promijeniti sebe u pozitivnom smjeru i vidjeti da se sve može kada se hoće. Prije nekoliko mjeseci nisam ni razmišljala da se upustim u bilo kakav program vezan uz vježbanje, sretna sam jer se to promijenilo i jedva čekam da počnu predavanja“ kazala je Katarina. ​ Jednako entuzijastičan oko svog novog početka je i Darjan.

„Cilj mi je baviti se sportom i sve naučeno prenijeti na postojeće i buduće generacije. Želim doprinijeti razvijanju svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti za zdravlje svakog pojedinca“, kaže Darjan. Jednak cilj ima i Krolo – ono naučeno u showu od trenera Sanje Žuljević i Marija Mlinarića razraditi i naučiti kako bi i oni mogli pomagati drugima.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.