ŽALI ZBOG SVEGA

Kandidat ŽNV-a otvorio dušu: 'Upropastio sam djecu. Kći ima više od 100 kilograma'

Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
28.10.2020.
u 08:00
Prije nego što se našao u showu "Život na vagi" kako bi si promijenio život, Danijel Tomin otkrio je pojedinosti iz života zbog kojih žali.
Pogledaj originalni članak

Ovogodišnji natjecatelji "Života na vagi" svakodnevno pred tisućama gledatelja pričaju o svojim životima i nerijetko teškim situacijama koje su obilježila različita razdoblja njihova odrastanja, ali u slučaju natjecatelja Danijela Tomina i roditeljstva.

Naime, Tomin, koji sebe opisuje kao "linog Dalmatinca" priznao je da svojoj supruzi ne pomaže i da je cijelo vrijeme u stanju 'fjake'. Progovorio je i o odnosu s djecom te kako je njegova kći došla do troznamenkaste kilaže.

- Ja donosim smeće od hrane u kuću i moja kći to jede. Sa svojom lijenošću sam je upropastio - objasnio je Danijel i dodao kako mu je kći 'bucmasta'. Sin mu je na početku showa, a otkrio je i kako je nedavno izgubio oko 70 kilograma. U iskrenom razgovoru s nutricionisticom otkrio je da mu kći ima sto kilograma i da je svjestan kako je jedino on kriv za to.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

- Sramota i užas. Žalim jako zbog svega. Griješio sam u prehrani i svemu i želim to promijeniti da sve ovo što ovdje naučim prenesem na svoju obitelj te da krenemo otpočetka. Djeca pate, a jedino su roditelji krive. Upropastio sam im život - kazao je Danijel za kraj.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
09:29 28.10.2020.

Rjesenje je u cokoladi