uvijek iskrena

Kaley Cuoco priznala da nije feministica pa naišla na žustre kritike

Foto: Reuters/PIXSELL
Kaley Cuoco priznala da nije feministica pa naišla na žustre kritike
31.12.2014.
u 10:21
Djevojka koja zarađuje milijun dolara za svaku epizodu serije 'The Big Bang Theory' izjavila je kako neće biti 'feministica koja se bori za jednakost'
Pogledaj originalni članak

Kaley Cuoco izjavila je nešto poprilično nepopularno. Djevojka koja zarađuje milijun dolara za svaku epizodu serije "The Big Bang Theory" izjavila je kako neće biti "feministica koja se bori za jednakost".

Upitana smatra li se feministicom, glumica je odgovorila protupitanjem: – Je li loše ako kažem ne? – To nije nešto o čemu razmišljam. Stvari su danas drukčije, iako znam da su se mnoge stvari dogodile i utrle put ženama. Nikad nisam bila feministica koja zahtjeva jednakost, no možda je tome tako jer se nikad nisam srela s nejednakosti – objašnjava Kaley.

– Kuham za svog muža pet večeri tjedno, osjećam se kao kućanica i obožavam to. Znam da zvuči staromodno, no sviđa mi se ideja žene koja brine za svog muškarca – zaključila je Kaley. Njezino mišljenje baš i nije popularno niti uvriježeno, stoga je u SAD-u naišla na kritike. No, od djevojke koja oduvijek govori ono što misli nisu ni mogli očekivati ništa manje.

>>Kaley Cuoco završila na operaciji nakon blagdana

>>Nema ni 30, a već dobila vlastitu zvijezdu: Još uvijek očekujem da je ovo pogreška

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

U1
ursus_1212
11:54 31.12.2014.

Ne daj se Kaley.