Stižu čestitke

Domaće zvijezde na društvenim mrežama pokazale kako se spremaju za Božić

Foto: Facebook
Jacques Houdek
Foto: Instagram
severina
Foto: Facebook
lana jurčević
Foto: Facebook
marijana batinić
Foto: Facebook
vlaho arbulić
Foto: Instagram
iva balaban
Foto: Instagram
ljupka gojić
24.12.2015.
u 19:05
Fotografijama blagdanskog ugođaja poznati Hrvati hvale se na svojim društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Božić samo što nije stigao, a božićni duh potpuno je obuzeo naše naše domaće zvijezde.

Fotografijama blagdanskog ugođaja poznati Hrvati hvale se na svojim društvenim mrežama. Jedan od njih je i pjevač Jacques Houdek koji je na svom Facebook profilu objavio je fotografiju blagdanske idile u kojoj uživa sa suprugom Brigitom, sinom Davidom i kćeri Sofijom. Blagdansko ozračje u domu Houdekovih ove godine upotpunio je i jedan poseban gost - Djed Božićnjak.

-Prošle godine bili smo kod Djedice u njegovoj kućici, a ove smo ga pozvali da dođe k nama u goste- napisao je glazbenik na svom Facebook profilu koji je svojim najmilijima pripremio iznenađenje za pamćenje.

Osim Jacquesa u idiličnom predblagdanskom raspoloženju uživa i glazbenik Vlaho Arbulić koji je svojim fanovima uputio božićnu čestitku.

-Sretan vam Božić, dobri ljudi! Volite i ne osvrćite se- poručio je Vlaho svojim pratiteljima uz preslatku fotografiju na kojoj šeta okićenim Stradunom držeći za ruku jednogodišnju kćer Luce.

Božićnu čestitku fanovima je uputila i Lana Jurčević. -Želim vam sto ljepše blagdane koji su pred nama i da vas uvijek vesele male stvari jer u njima je tajna sreće... Budite mi zdravi, dobri, pomažite što više - i onima koje poznajete, ali i onima koje ne. Nađite način da u sljedećoj godini budete bliže ciljevima koje si želite i nek vam ne bude teško raditi za njih-napisala je pjevačica na svom Facebooku.

Da je spremna za Božić pokazala je i Severina koja je na svom Instagramu objavila obiteljsku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Igorom i malenim Aleksandrom.

-Tiha noć, blažena noć...#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca- napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj veseli trojac uživa u zajedničkim trenucima ususret prvog zajedničkog Božića.

Simpatična božićna fotografija osvanula je i na profilu voditeljice Marijane Batinić koja je koja je Badnje poslijepodne provela u društvu kolegice i prijateljice Antonije Blaće. -Božić dolazi- napisala je Marijana uz oznaku da se osjeća fantastično.

Jednako tako osjećaju se Iva Balaban i Ljupka Gojić koje u dobrom društvu spremno očekuju božićno jutro koje je pred nama.

Spremna je i Nina Badrić koja se pobrinula za pravi blagdanski ugođaj u svom domu, a prvom 'vjenčanom' Badnjaku raduje se i Antonija Blaće.

>>Poznati okupirali zagrebačku špicu na Badnjak! Evo tko je sve uživao u blagdanskom ozračju

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
20:44 24.12.2015.

Zna li itko od tih "zvijezda" i zvjezdica što mi to uopće slavimo na Božić?