ANKETA

Kakav tip muškarca volite? Ljepotana s pločicama, tetoviranog hipstera ili muškarca dječačkog izgleda

Foto: Shutterstock
Mišićavi muškarac
Foto: Shutterstock
Tetovirani hipster
Foto: Shutterstock
Muškarac dječačkog izgleda
02.12.2016.
u 12:40
Na portalu Daily Mail pokušali su odgovoriti na to pitanje tako da su pozvali 10 volonterki, koje su nosile naočale koje registriraju pokret oka. Rezultati su pomalo neočekivani
Pogledaj originalni članak

Postoji li savršeni muškarac? Je li to ljepotan s pločicama, kakvi su najčešći u Hollywoodskim filmovima, je li to možda tetovirani hipster ili muškarac dječačkog izgleda? Na portalu Daily Mail pokušali su odgovoriti na to pitanje tako da su pozvali 10 volonterki, koje su nosile naočale koje registriraju pokret oka.

Zatim su ih doveli u prostoriju u kojoj su bila tri muškarca različite konstitucije, a zanimalo ih je kojeg će svaka od njih prvo pogledati, te za koliko sekundi će prebaciti pogled na idućeg muškarca. Zanimljivo, najčešće i najbrže je pogledan muškarac dječačkog izgleda, i to u 40 posto slučajeva. Slijedi hipster s 31 posto, a mišićavog su gledale u 29 posto slučajeva.

Koji vam je muškarac poželjniji?

1. Ljepotan s pločicama

Foto: Shutterstock

2. Tetovirani hipster

Foto: Shutterstock

3.Muškarac dječačkog izgleda

Foto: Shutterstock

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:08 02.12.2016.

Tko glasuje? Žene ili muškarci?