na instagramu

Kakav makeover: Talentirana Magdalena iz Života na vagi zadivila obožavatelje!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Foto: RTL
06.12.2018.
u 13:54
Prilikom ulaska u show otkrila je da ima blog te da obožava modu i make-up
Pogledaj originalni članak

Magdalena Štimac, kandidatkinja treće sezone showa Život na vagi pohvalila se na Instagramu svojim talentom za šminkanje.

Prilikom ulaska u show otkrila je da ima blog te da obožava modu i make-up. Njenim mnogobrojnim pratiteljima svidjela se fotografija. "Ljepotice", "prelijepa si", samo su neki od komentara obožavatelja.

Nedavno se na toj društvenoj mreži pohvalila i inspirativnim gubitkom kilograma.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:16 06.12.2018.

To ti je generalka, onak po zdravoseljački 😁😁😁. Obožavatelji...jezuškristuš...

SA
samoborka
22:48 06.12.2018.

Svaka cast na skidanju kila, izgleda svakako ljepse. Ali puuuno je tu upotrebljeno filtera pri fotografiranju slika "poslije".