Neobične zabrane

Kad se uda za princa Harryja, Meghan Markle mora se pridržavati ovih čudnih pravila

Foto: Instagram/meghanmarkle
Meghan Markle
Foto: Pixsell
Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
Meghan Markle
17.04.2017.
u 17:36
Glumica ulaskom u kraljevsku obitelj više ne smije igrati Monopoly ni jesti morske plodove...
Pogledaj originalni članak

Glumicu Meghan Markle britanski mediji već vide u braku s princom Harryjem i tvrde kako je samo pitanje dana kada će par objaviti zaruke. 

U slučaju da Meghan postane članica kraljevske obitelji, morat će se odreći brojnih navika i pridržavati se cijelog niza pravila, od kojih su mnoga čudna.

The Mirror je objavio nekoliko zaista neobičnih pravila kojih se drže svi članovi kraljevske obitelji, pa će ih se morati pridržavati i Meghan.

Kada postane Harryjeva supruga, Meghan više neće smjeti igrati Monopoly. Ovo pravilo za sve članove obitelji 2008. donio je princ Andrew jer ovu igru smatra zlobnom.

Članovima kraljevske obitelji savjetuje se da izbjegavaju jesti plodove mora kako bi izbjegli moguće trovanje ili alergijsku reakciju. Navodno princ Charles redovito krši ovo pravilo.

Treće je pravilo da članovi ove obitelji ne smiju u javnosti iznositi svoje političke stavove ni izražavati naklonost prema političarima.

Sljedeće neobično pravilo kaže da svaki član kraljevske obitelji mora uvijek hodati, sjediti i stajati u istom položaju. Točnije, pozicija i rang člana obitelji određuje gdje će taj član sjediti i stajati tijekom pojavljivanja u javnosti.

>>Princ Harry otvorio dušu: U nekoliko navrata sam bio na rubu sloma

>>Može li veza princa Harryja i glumice Meghan Markle preživjeti ovaj udarac?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Moodleen
Moodleen
19:41 17.04.2017.

A jel pravilo incesta i dalje ostaje na snazi?

NS
Nuclear_Strike
18:18 17.04.2017.

Ne smije igrati igru monopoly ali smije to raditi stvarno u svijetu. Ne smije jesti morske plodove osim kamenica i jastoga. A Charles je zabranio igru jer nikada nije mogao pobijediti pa čak i kada su mu puštali. Jadnik.