SPEKTAKL

Justin Timberlake na Superbowlu 14 godina nakon Nipplegatea

Foto: Press Association/PIXSELL
Justin Timberlake
Foto: 'LUKE MACGREGOR'
'U.S. singer Justin Timberlake arrives for the BRIT Awards, celebrating British pop music, at the O2 Arena in London February 20, 2013. REUTERS/Luke Macgregor (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)'
Foto: Marius Becker/DPA/Pixsell
Justin Timberlake
Foto: Marius Becker/DPA/Pixsell
Justin Timberlake
Foto: Marius Becker/DPA/Pixsell
Justin Timberlake
Foto: Marius Becker/DPA/Pixsell
Justin Timberlake
Foto: Reuters/PIXSELL
eurosong justin timberlake
Foto: PR FOTO
Justin Timberlake producira glazbu za novi animirani film
Foto: Curtis Hilbun/Press Association/PIXSELL
Justin Timberlake
Foto: Curtis Hilbun/Press Association/PIXSELL
Justin Timberlake
23.10.2017.
u 12:23
Ovo će biti treći Justinov nastup na najznačajnijem američkom sportskom i glazbenom događaju. Prvi se put ondje pojavio 2001. s nekadašnjim bandom N'Syncom, a 2004. je na pozornicu izašao kao solo pjevač s Janet Jackson.
Pogledaj originalni članak

Pop zvijezda Justin Timberlake nastupit će u veljači u poluvremenu Super Bowla, 14 godina nakon "Nipplegatea" ili problema s odjećom Janet Jackson koji je rezultirao skandalom i još uvijek se pamti i rado prepričava.

Tridesetšestogodišnji pjevač vijest je potvrdio na Twitteru, a isto je nakon njega potvrdio i glavni sponzor događaja, tvrtka Pepsi.

 

Ovogodišnji 52. po redu Super Bowl održat će se 4. veljače na US Bank stadionu u Minnesoti na kojemu je prošle godine nastupila Lady Gaga.

Ovo će biti treći Justinov nastup na najznačajnijem američkom sportskom i glazbenom događaju. Prvi se put ondje pojavio 2001. s nekadašnjim bandom N'Syncom, a 2004. je na pozornicu izašao kao solo pjevač s Janet Jackson. Izvodili su hit "Rock Your Body" na kraju kojega je Timberlake strgnuo s pjevačice dio odjeće izloživši pogledima i kamerama njezinu desnu dojku prekrivenu samo srebrnom zvijezdom, što je rezultiralo "američkom tragedijom".

Super Bowl i Grammy su najutjecajniji događaji kada je posrijedi prodaja glazbenih ostvarenja. Na prvom je mjestu bez konkurencije nastup u poluvremenu Super Bowla koji svake godine prati oko 100 milijuna ljudi. Rezultat je porast prodaje albuma za dvadesetak posto, a pjesama za 36 posto - samo u tjednu nakon Super Bowla.

Među glazbenim zvijezdama koje su dosad ondje nastupile su Madonna, Bruce Springsteen, U2, Katy Perry, Rolling Stonesi, Michael Jackson, Coldplay, Beyonce i mnogi drugi.

Zabavni programi u poluvremenu Super Bowla od šezdesetih do devedesetih godina prošlog stoljeća nisu bili toliko raskošni i popularni kao danas.

No od 1991. godine, kad je u poluvremenu natjecanja nastupila grupa New Kids on the Block, nastupi nekih od najpopularnijih glazbenih zvijezda današnjice postali su neizostavan dio tog "showa".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.