Čudo od djeteta

Justin Bieber dospio na Timeov popis 100 najutjecajnijih ljudi

Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
Justin Bieber dospio na Timeov popis 100 najutjecajnijih ljudi
21.04.2011.
u 15:32
Sedamnaestogodišnjem kanadskom pjevaču uspjelo je probiti se na Timeov popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu uz Stinga, Blake Lively i Bruna Marsa
Pogledaj originalni članak

Tinejdžerska pop-zvijezda Justin Bieber našla se u društvu Stinga, Blake Lively i Bruna Marsa na Timeovu popisu 100 najutjecajnijih ljudi. S više od 9 milijuna sljedbenika na Twitteru, već naveliko poznat 17-godišnjak izjavio je kako je ipak razočaran:

– Ne mogu vjerovati da na popisu nije Charlie Sheen. U jednom je danu pridobio više od milijun sljedbenika na Twitteru, nikad nisam vidio ništa slično. On ima zvjersku krv, uvijek pobjeđuje – kaže Bieber iza kojeg je već debitantski film "Justin Bieber: Never Say Never 3D" i drugi album "Never Say Never: The Remixes" koji je u samom vrhu američkih top ljestvica.

Mladom će pjevaču uz ostalih 99 najutjecajnijih osoba biti odana počast na svečanosti 26. travnja u New Yorku.

DNEVNO PROĐE VIŠE OD 200 VLAKOVA

Kolodvor najprometnije trase napokon ide u obnovu: Mijenjaju se krov, fasada, čekaonica, ugrađuje se i klima

Da je kolodvoru itekako potrebna rekonstrukcija, pokazuju i podaci prema kojima je pružna dionica Sesvete – Dugo Selo zapravo trasa s najvećim intenzitetom željezničkog prometa u Hrvatskoj, ističu u HŽ Infrastrukturi. Njome dnevno prođe više od 200 vlakova, od čega 140 putničkih, a ondje se spajaju i dva glavna pružna pravca, onaj koji vodi do Mađarske te drugi koji povezuje Sloveniju i Srbiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.