DIJELIMO NAGRADE

Jurski svijet: Pad kraljevstva

Foto: Promo
Jurski svijet: Pad kraljevstva
Foto: Promo
Jurski svijet: Pad kraljevstva
Foto: Promo
Jurski svijet: Pad kraljevstva
06.06.2018.
u 14:56
Misija spašavanja veličanstvenog kraljevstva od kojeg je sve počelo razotkrit će kobnu zavjeru koja prijeti cijelom planetu. Hoće li život ipak pronaći put?
Pogledaj originalni članak

Uza sva čuda, avanture i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti filma, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje 7. lipnja 2018. u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Četiri godine nakon uništenja tematskog parka Jurski svijet, radnja filma prati povratak Owena Gradyja i Claire Dearing na otok Isla Nublar. Kada se neaktivni otočni vulkan počne vraćati u život, Owen i Claire organiziraju akciju spašavanja preostalih dinosaura od istrebljenja koje im prijeti zbog prirodne katastrofe. U svojoj misiji uskoro se suočavaju s užasavajućim novim vrstama gigantskih dinosaura i dolaze do spoznaje o zavjeri koja prijeti cijelom planetu.

Foto: Promo
Jurski svijet: Pad kraljevstva

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard ovog se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, te Rafe Spall, a B. D. Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Fantastičan svijet dinosaura u novom nastavku više nego ikad publici donosi akciju, avanturu i adrenalin. Ne propustite svjedočiti bitki za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo. U hrvatskim kinima od 7. lipnja 2018.

Foto: Promo
Jurski svijet: Pad kraljevstva

Ovom je prigodom Vecernji.hr za svoje čitatelje i fanove serijala osigurao 2 notebooka i 10 majica s temom filma Jurski svijet: Pad kraljevstva, a sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje i dvanaest osoba s najkreativnijim odgovorima osvojit će jednu od ove dvije nagrade.

Nagradni natječaj traje do petka 8. lipnja 2018. u 12 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar dva radna dana od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

Damir Kocman, Velika Gorica
Maja Bušić, Sesvete
Silvio Vizek, Zagreb
Drazena Vrselja, Osijek
Tomislav Horvat, Zagreb
Vedran Janković, Zagreb
Vjekoslav Juričić, Zagreb
Neven Sušanj, Zagreb
Mario Pavlović, Zagreb
Selma Parisi, Zagreb
Jasmin Kožić, Zagreb
Kruno Hadari, Zagreb

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr