GLUMAČKI PAR

Jovana prvi put progovorila o odnosu s Goranom Bogdanom: ‘Znam da sam subjektivna...‘

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljena nova HTV-ova serija "Područje bez signala"
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljena nova HTV-ova serija "Područje bez signala"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Premijera filma Južni vjetar Ubrzanje
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Ekipa serije "Senke nad Balkanom" prošetala crvenim tepihom 25. SFF-a
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljena nova HTV-ova serija "Područje bez signala"
26.12.2021.
u 17:24
- Ovaj put nemamo puno zajedničkih scena, no bilo mi je veliko zadovoljstvo opet s njim snimati jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali doista mi je drago kada s njim mogu dije­liti kadar. Ugodno mi je jer osjećam njegovo povjerenje - rekla je Jovana
Pogledaj originalni članak

Beogradska glumica Jovana Stojiljković (29) jedna je od glavnih glumica u novoj seriji "Područje bez signala", koju je Dalibor Matanić režirao po scenariju romana Roberta Perišića.

To je njen prvi projekt u Hrvatskoj nakon što je s uspjehom glumila u nekoliko hit-serija u Srbiji, a zanimljivo je da uz nju glumi i naš Goran Bogdan (41), s kojim je u vezi od 2017. godine. Premda oboje ne vole govoriti o svojoj vezi, Jovana je za Gloriju ispričala kako joj je bilo glumiti s njim.

- Ovaj put nemamo puno zajedničkih scena, no bilo mi je veliko zadovoljstvo opet s njim snimati jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali doista mi je drago kada s njim mogu dije­liti kadar. Ugodno mi je jer osjećam njegovo povjerenje. Svaki put kad sam u nedoumici, ako nisam sigurna je li uloga za mene, volim se posavjetovati s Goranom. Uvijek želim čuti njegovo mišljenje - kazala je Jovana koja je o samom snimanju u Dugoj Resi i Glini kazala kako joj je jedno od najljepših.

- Radili smo od jutra do večeri pa nisam stigla puno razgledati, osim što sam jedan dan otišla do Tesline rodne kuće. Ekipa je bila sjajna, brzo su me prihvatili i učinili da se osjećam kao kod kuće. A u ekipi serijala, snimljenog prema istoimenom romanu Roberta Perišića, uistinu su vodeća imena hrvatske, ali i regionalne kine ­ matografije: osim Bogdana tu su i redatelj Dalibor Matanić i producentica Ankica Jurić Tilić, Rene Bitorajac, Krešimir Mikić, Tihana Lazović, Izudin Bajrović i drugi. 

VIDEO: Božidar odbio kuhati i napustio show dok mu je tim mahao 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
ante411
18:33 26.12.2021.

Mladosti ne srljajte u mješane brakove.