veliki gubitak

Obitelj slavne glumice pogodila nova tragedija

Foto: HT/Press Association/PIXSELL
Obitelj slavne glumice pogodila nova tragedija
20.02.2015.
u 08:51
Betty Lou Bredemus, majka poznate glumice, preminula je u 80. godini od raka pluća
Pogledaj originalni članak

Glumica Julia Roberts doživjela je još jedan veliki gubitak. Nakon što joj je polusestra Nancy Motes prije godinu dana izvršila samoubojstvo, sada joj je preminula i majka, piše People.

 Betty Lou Bredemus, majka poznate glumice, preminula je u 80. godini od raka pluća. Otkad je oboljela, živjela je s obitelji Julije Roberts u Los Angelesu, no kako joj se stanje pogoršalo, završila je u bolnici u Santa Monici gdje je i izgubila bitku s opakom bolešću.

Glumičun otac preminuo je od raka grla kada je Julia imala samo deset godina.

>> Julia Roberts oprostila se od sestre u krugu obitelji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
10:14 20.02.2015.

Preminuti u 80-oj nije tragedija.

DU
Deleted user
09:37 20.02.2015.

Moja majka je preminula u 52-godini. 80 godina života se može smatrati dobrim godinama.

DU
Deleted user
10:43 20.02.2015.

Piše se radi pisanja. Prosječni životni vijek žena kreće se oko sedamdeset i nešto godia. Kada ljudi zađu u te godine svaki dan je poklon i onda kada jednog dana ode ne treba biti tragedija ili iznenađenje.

Još iz rubrike Showbiz