Vrhunska zabava

Jole oduševio spektakularnim nastupom na 'Medulinskoj noći'

Foto: Diego Martinčić
Jole
Foto: Diego Martinčić
Jole
Foto: Diego Martinčić
Jole
Foto: Diego Martinčić
Jole
Foto: Diego Martinčić
Jole
Foto: Diego Martinčić
Jole
Foto: Diego Martinčić
Jole
Foto: Diego Martinčić
Jole
27.07.2015.
u 13:09
Splitski pjevač do dugo u noć zabavljao je više od 8000 ljudi
Pogledaj originalni članak

Da opravdano slovi za najboljeg muškog zabavljača na estradi, splitski pjevač Jole dokazao je i na ovogodišnjoj tradicionalnoj 'Medulinskoj noći', pred preko 8000 ljudi.

Svojim hitovima rasplesao je mnogobrojnu publiku već na samom početku koncerta, a jednako dobra zabava nastavila se do dugo u noć, završivši spektakularnim vatrometom. Očekivano, atmosferu do usijanja Jole je podigao izvedbom svoje najnovije pjesme 'Pijanica nisam', koja je, nakon Splitskog festivala, vrlo brzo zavladala radio postajama te postala pravi ljetni hit i neizostavan dio ljetnih zabava. Tako je i ova medulinska noć uz Joleta postala još vruća i duža, što će oduševljena publika dugo pamtiti... Ženski dio, posebno.

Nakon Medulina, Jole svoju ljetnu turneju nastavlja u Rogoznici, Betini na Murteru, Dobrinju na Krku, Glini, Senju, Korčuli...

>>Jole objavio videospot za ljetni hit 'Pijanica nisam'

>>Estradna krema okupila se na Prokurativama. Evo tko je sve slavio na Splitskom festivalu!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.