GLUMAČKA OBITELJ

Joaquin Phoenix i Rooney Mara dobili sina, ime je raznježilo sve ljubitelje filma

Foto: AB1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
Joker Premiere
Foto: Alessia Paradisi/Press Association/PIXSELL
8th Rome Film Festival - 'Her' Photocall
Foto: Valerie Durant/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
92nd Academy Awards - Audience
Foto: HFPA Photographer/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
77th Golden Globe Awards - 2020 Telecast
Foto: Maria La Torre/KIKA/PIXSELL/KIKA/PIXSELL
Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson
28.09.2020.
u 11:47
Rooney je rodila prije mjesec dana a vijest je u medije dospjela zahvaljujući redatelju  Victoru Kossakovskyom, koji je to spomenuo nakon prikazivanja filma "Gunda" u kojem je Phoenix producent
Pogledaj originalni članak

Oskarovac Joaquin Phoenix (45) i njegova partnerica i kolegica Rooney Mara (35) dobili su sina, kojem su dali ime River, u spomen na Joaquinovog brata, talentiranog glumca koji je preminuo 1993. sa smo 23 godine. 

Inače, Rooney je rodila prije mjesec dana a vijest je u medije dospjela zahvaljujući redatelju  Victoru Kossakovskyom, koji je to spomenuo nakon prikazivanja filma "Gunda" u kojem je Phoenix producent.

- Usput, upravo je dobio dijete. Prekrasnog sina po imenu River, kazao je  Kossakovsky. Par nije potvrdio rođenje djeteta jer čuvaju svoj privatni život od javnosti.

 

Joaquin je odrastao u glumačkoj obitelji, a osim njega i pokojnog Rivera glumom se bave i sestre Rain (47), Liberty (44) i Summer (41).

U jednom od intervjua Joaquin je kazao kako oni u djetinjstvu nisu gledali zabavne magazine na televiziji, pa nisu ni znali da je njihov brat zvijezda koja je tada već bio nominiran za Oscar. 

Foto: DPA/PIXELL
Foto: DPA/PIXELL
Foto: IPA/PIXSELL

- Mislim, River je bio stvarno značajan glumac i filmska zvijezda, a mi to zapravo nismo znali. I tako tijekom tog vremena u kojem ste najranjiviji lete helikopteri. Postoje ljudi koji se pokušavaju ušuljati na vašu zemlju. Svakako, za mene se činilo kao da ometa proces žalovanja, zar ne, kazao je Joaquin i dodao kako je glumu zavolio kada mu je River pokazao film "Razjareni bik" s Robertom de Nirom. 

Pogledajte video: Tereza Kesovija govori o novom singlu i spotu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.