novopečena supruga

Jessica Simpson na medenom mjesecu proslavila rođendan

Foto: Instagram
Jessica Simpson na medenom mjesecu proslavila rođendan
10.07.2014.
u 22:54
Još jedna slavna dama proslavila je danas rođendan. Jessica Simpson slavi 34. rođendan, i to kao udana žena te majka dvoje djece...
Pogledaj originalni članak

Još jedna slavna dama proslavila je danas rođendan. Jessica Simpson slavi 34. rođendan, i to kao udana žena te majka dvoje djece. Prije svega pet dana udala se za sportaša Erica Johnsona, a potom otišla s njim na romantično putovanje. Na Instagramu je objavila svoju prvu fotografiju nakon svadbe, a na njoj se vidi kako upija sunčeve zrake te uživa na plaži.

Na njenoj svadbi pojavilo se 275 gostiju, među kojima su bili kćerkica Maxwell i sin Ace, koji je nosio prstenje. Svadbu je vodio Jessicin otac, pastor Joe.

>>Glamurozno vjenčanje Jessice Simpson i Erica Johnsona

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.