veliki problemi glumice

Jessica Alba lagala kupcima? Tuže njezinu tvrtku

Foto: Instagram
Jessica Alba
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Jessica Alba
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Jessica Alba
Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
Jessica Alba
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
jessica alba
04.09.2015.
u 11:00
Tvrtka "The Honest Company" proizvodi zdrave i prirodne preparate za ljepotu...
Pogledaj originalni članak

Jessica Alba profitirala je od svoje ljubavi i sklonosti zdravom životu. Njezin posao procijenjen je na 1,7 milijardi dolara, dok ona sama "vrijedi" 340 milijuna dolara.

Njezina tvrtka "The Honest Company" proizvodi zdrave i prirodne proizvode za ljepotu. No, čini se da nije sve tako medeno. Naime, tvrtku su tužili kupci, tvrdeći da u kremama ima kemikalija koje Alba nije navela. John D. Rubin tužio je Albu tvrdeći da skupo prodaje proizvode, a sve uvjeravajući ljude kako se radi o prirodnim preparatima, što nije točno.

Tužba sadrži optužbe da su sapun za ruke, pelene i sredstva za čišćenje doma sadržavala kemikalije. Osim toga, mnogi optužuju Albu da su njezini proizvodi potpuno neučinkoviti. Alba je svoju tvrtku osnovala 2012. godine, sa 17 proizvoda, i glumica je na nju jako ponosna.

>>Jessica Alba: Moja koža izgleda i osjeća se dobro baš kao i ja

>>Jessica Alba ošišala svoju dugu kosu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ST
stomugromova
20:08 04.09.2015.

To se događa jer se u Americi sljedbenci celebritija poistovjećuju sa idolima pa bi ako treba pojeli i govno ako idol tvrdi da je to dobro za nešto.

LI
liliZG
11:49 04.09.2015.

Žena prodala maglu i sad se svi čude....pa to već ostali odavna rade...

ST
strsljen2013
18:25 04.09.2015.

Ako je Soroseva malverzacija dionicama na Wall Streetu proglašena dobrim poslovnim potezom na kojem je zaradio i počeo se bogatiti onda je i Alba učinila isto. U čemu je razlika?