Samo prirodno

Jessica Alba ima tajno oružje za njegu kose i nije riječ o skupom preparatu

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Jessica Alba
Foto: Instagram
jessica alba
Foto: PR FOTO
Jessica Alba i Braun
04.12.2016.
u 15:33
Još kao maloj djevojčici mama joj je usadila naviku da svaku večer na kosu nanese maslinovo ili kokosovo ulje
Pogledaj originalni članak

Jessicu Albu mama je kao malu naučila da je svakodnevna briga o kosi i koži ključ lijepog izgleda i stvorila joj je navike kojih se lijepa glumica pridržava.

- Mama me je naučila koliko je važno voditi brigu o koži i kosi. Otkako sam bila djevojčica svaki dan mi je navečer nanosila maslinovo ili kokosovo ulje na kosu i taj ritual i dalje ponavljam svaki dan. Ulje stavim navečer na kosu i ujutro samo operem kosu - otkrila je glumica tajnu svoje njegovane kose. 

Ne voli koristiti skupe preparate i trudi se kosu njegovati prirodnom kozmetikom. 

- Kada ne stignem ulje staviti na cijelu kosu, onda se potrudim barem vrhove nahraniti uljem - poručuje zvijezda filma "Sin City" i dodaje kako je za lijep izgled važno i unutarnje zadovoljstvo. Inače glumica ima i sama svoju liniju proizvoda za njegu kose.

>>Pogledajte u kakvoj je haljini 'uhvaćena' Jessica Alba

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KS
krao_sam
06:37 05.12.2016.

Tko joj nebi nanesao?

Još iz rubrike Showbiz