Uništila joj brak

Jennifer otkrila kada je prvi i zadnji put srela Angelinu i što joj je rekla

Foto: pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
23.05.2019.
u 21:28
Dvije glumice upoznale su se kada su Pitt i Jolie počeli snimati film "Gospodin i gospođa Smith". Susret se dogodio na parkiralištu.
Pogledaj originalni članak

Poznato je da je Angelina Jolie kriva za raspad braka Jennifer Aniston i Brada Pitta, ali Jennifer nikada nije pričala o Jolie sve do sada kada je dala intervju za Vanity Fair u kojem je prvi put otkrila kada je prvi i zadnji put srela Jolie. 

Dvije glumice upoznale su se kada su Pitt i Jolie počeli snimati film "Gospodin i gospođa Smith". Susret se dogodio na parkiralištu i Aniston  ga je ovako prepričala:

- Zaustavila sam se kad sam je vidjela i upoznale smo se, a ja sam joj rekla: Brad je jako uzbuđen što će raditi s tobom, nadam se da ćete se dobro zabaviti.

Jolie i Pitt su se očito dobro zabavili jer su tijekom snimanja tog filma započeli svoju romansu zbog koje su se 2005. godine Aniston i Pitt i razveli. 

Ni ljubav Angeline i Brada nije imala sretan kraj i 2016. godine su se rastali i uslijedila je mučna brakorazvodna parnica i borba za skrbništvo nad njihovo šestero djece koja je nedavno okončana. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:47 24.05.2019.

zaključak, kada ti muž objavi da je jako uzbuđen što će raditi/družiti se/ili nešto treće sa nekom dr ženom , spremaj se za potpisivanje određenih papira....