Protiv operacija

Jennifer Aniston ne voli botoks jer “krade” karakterne crte

Foto: reuters
Jennifer Aniston ne voli botoks jer “krade” karakterne crte
26.10.2009.
u 15:25
Iako je priznala da je botoksom jednom "ispeglala" borice na licu, Jennifer Aniston nije bila zadovoljna rezultatom jer joj se činilo kako joj je "ukrao" osobnost i prepoznatljive crte.
Pogledaj originalni članak

Glumica Jennifer Aniston nije obožavateljica botoksa jer smatra da te čudotvorne injekcije ženama lice čine bezizražajnim. Iako je priznala da je botoksom jednom "ispeglala" borice na licu, nije bila zadovoljna rezultatom jer joj se činilo kako joj je “ukrao” karakterne crte lica.

– Na ženama primijetite da su pomladile lice. Na njima se vidi da nisu u cvijetu mladosti, ali ne možete odrediti njihovu dob jer im je nestalo topline u izrazu i to ne izgleda lijepo – kaže 40-godišnja glumica koja smatra da je jedini djelotvoran način održavanja mladolikog izgleda zdrava prehrana i redovito vježbanje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.