zlatne kokice

Jennifer Aniston nagrada za najbolju filmsku negativku

Foto: Reuters/Pixsell
Jennifer Aniston nagrada za najbolju filmsku negativku
04.06.2012.
u 14:23
U Los Angelesu je održana dodjela MTV-ovih filmskih nagrada. Ekipa filma “Igra gladi” trijumfirala je, dobili su nagradu za najboljeg glumca i glumicu, tučnjavu i transformaciju na filmu
Pogledaj originalni članak

Dodjela MTV-ovih filmskih nagrada Zlatna kokica održana je u Gibson Amphitheatru u Los Angelesu u nedjelju navečer. Za dobru zabavu nominiranih i publike bio je zadužen glumac i glazbenik Russell Brand koji je u nedjelju bio domaćin dodjele.

Ekipa filma “Igre gladi” doživjela je trijumf jer su Zlatnu kokicu osvojili u kategorijama najbolji glumac i glumica, najbolja tučnjava te u kategoriji najbolja filmska transformacija.

“Sumrak Saga: Praskozorje – prvi dio” proglašen je filmom godine, a najboljom negativkom glumica Jennifer Aniston za ulogu doktorice Julie Harris u filmu “Kako se riješiti šefa”.

– Znate li koliko sam dugo pokušavala osloboditi i ovu svoju stranu u filmu? Jako, jako dugo. Hvala Bogu na ovoj kategoriji – rekla je Jennifer i ponosno u zrak podigla svoju Zlatnu kokicu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.