VELIKI USPJEH

Jelusić otkrio sve o planovima za Whitesnake: 'Ako treba, stavit ću minival, fudbalerka ne dolazi u obzir'

Foto: RTL/Screenshot
Dino Jelusić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Whitesnake
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Whitesnake
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Dino Jelusić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Hrvatska - Azerbajdzan
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Hrvatska - Azerbajdzan
30.07.2021.
u 08:46
– Svirat ću u nekim pjesmama i gitaru i akustičnu gitaru, ali David je rekao da želi aposultno svaki moj segment iskoristiti u bendu. Poslao sam mu poruku da ga pitam što točno trebam raditi, rekao je da se opustim, da ima vremena. Turneja počinje tek za godinu dana, a do tada imam još i svoj tour od idućeg mjeseca
Pogledaj originalni članak

Nakon što je postao novi član grupe Whitesnake, hrvatski glazbenik Dino Jelusić (29) gostovao je sinoć u RTL Direktu i kazao sve o pozivu slavne grupe u kojoj će biti klavijaturist i drugi vokal. 

– Svirat ću u nekim pjesmama i gitaru i akustičnu gitaru, ali David je rekao da želi apsolutno svaki moj segment iskoristiti u bendu. Poslao sam mu poruku da ga pitam što točno trebam raditi, rekao je da se opustim, da ima vremena. Turneja počinje tek za godinu dana, a do tada imam još i svoj tour od idućeg mjeseca. Ima vremena za spremanje. Tijekom korone jako sam puno radio s Joelom Hoekstrom koji je član Whitesnakea. To je poveznica. Nazvao me u dva ujutro i rekao da upravo gleda moje videe s Coverdaleom i da je David zaljubljen, oduševljen. Doslovce je pitao u dva ujutro: ''Želiš li biti u Whitesnakeu?'' Ja sam rekao: ''Dva su sata u noći, ne znam je l' me netko zeza na mobitel, hajdemo se čuti sutra ujutro.'' Ujutro je Coverdale nazvao. Taj razgovor izgledao je poprilično bizarno. Počeli smo obojica umirati od smijeha i rekao je: ''Čuo sam da te neki David Coverdale zove u bend'', a ja sam rekao: ''I ja sam čuo, ali to sam vjerovano sanjao. Sad sam se javio da vidim je li to java. Štogod želiš od mene, bila bi mi čast.'' Prvenstveno ovo radim iz časti prema Davidu i jer mi je odmalena Whitesnake najdraži bend – rekao je Dino i odgovorio na pitanje hoće li mijenjati legendarnog pjevača na mjestu vokala Whitesnakea.

– Prerano je da o tome pričamo. Čak i ako dođe do toga, moj osobni stav je da se ne bih u to upuštao. Whitesnake je David Coverdale. Iskreno, počašćen sam što me zvao. Da preuzmem tako etabliran bend, ne znam koliko to ima smisla, kao da u Led Zeppelin dođe mladi pjevač i sad odjednom on bude Led Zeppelin. Mislim da bi bilo pametnije sada biti u Whitesnakeu i onda se pozabaviti svojim radom – rekao je pjevač. Osvrnuo se i na sad već čuvenu izjavu Siniše Vuce koji je kazao kako će odrezati spolovilo ako Dino postane zvijezda.

– Mislim da je cijela ta situacija s Vucom bila malo nezgodna jer mislim da je malo previše popio prije Podcast Inkubatora, pa je vjerojatno rekao neke stvari koje nije htio. Znam točno o čemu se radi, referirao se na emisiju koju sam radio isti dan kad sam imao diplomu i nisam stigao izvježbati pjesmu koju sam trebao pjevati s Ivanom Kindl. Rekao sam u eteru: ''Došao sam s obrane diplome, ne znam tekst pjesme, Ivana i ja ćemo malo improvizirati'', a njega je to naljutilo, kako sam ja mogao doći nespreman na HRT", kazao je Dino i dodao da je za Whitesnake spreman i promijeniti frizuru. 

– Fudbalerka ne dolazi u obzir, ali minival sam čak radio za jednu epizodu Zvijezde pjevaju. Tako da to nije problem – zaključio je Dino. 

VIDEO: Vesna Dragojević: Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
Markovinac
09:04 30.07.2021.

Bit ce sve lijepo i dobro samo ako ne prihvati navike drogiranja tih rokera u Engleskoj i Americi.Po ocima mi se cini da je vec poceo sa tim navikama.Ne moze mladi covjek imati tako crne podocnjake ako ne uzima stimulanse.Vidjet cemo.U svakom slucaju veliki uspjeh.Sto ce ti uspjeh ako to platis zivotom i umres mlad