Zavidna figura

Jelenu Rozgu u ovakvom izdanju ne viđamo često, a fotografiju snimljenu u moru komentirala je i Nina Badrić

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Jelena Rozga
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Performance of Jelena Rozga held in restaurant Dolly Bell. Nastup Jelene Rozge u restoranu Dolly Bell.
Foto: Instagram
Jelena Rozga
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Instagram screenshot
06.09.2021.
u 09:54
Ova fotografija u manje od 24 sata od objave prikupila je više od 17 tisuća lajkova, a Jeleni su komplimente uputile brojne poznate Hrvatice među kojima su bile i njezine kolegice.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga nedavno je proslavila 44. rođendan, a pratitelji joj s razlogom tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i mlađe. Potvrdila je to i pjevačica objavom nove fotografije na kojoj je u moru pozirala u donjem dijelu kupaćeg kostima i kratkoj majici koja je sezala do iznad trbuha i pokazala njezin zavidan torzo. Ova fotografija u manje od 24 sata od objave prikupila je više od 17 tisuća lajkova, a Jeleni su komplimente uputile brojne poznate Hrvatice, među kojima su bile i njezine kolegice.

 

 

"Opaaa batooo", napisala joj je Nina Badrić, a Nika Turković je napisala: "Naaaaaj." Bivša manekenka Anita Dujić ispod ove fotografije Jeleni je poručila: "Ljepoto."

Za njezinu fit-liniju zaslužni su dobri geni, ali i trener Ante Burazin s kojim Jelena često trenira.

– Meni je najbolja teretana bina. Ako na sceni dajete svoj maksimum, ne možete ne potrošiti višak kalorija. No dio “zasluga” ide i mom problemu sa štitnjačom, odnosno hipertireozom koja ubrzava metabolizam. Dakako, moram zahvaliti i majci prirodi te dobroj genetici", rekla je nedavno u intervjuu za Gloriju u čemu je tajna njezine vitke linije.

VIDEO Brat Dine Dvornika iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onoga što radim"

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:18 06.09.2021.

Po komentarima se vidi da ovakve teme nikoga ne zanimaju. Jedino ove koji to puštaju na portale, da se malo oslade.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
13:27 06.09.2021.

Jooooooj....pa to je tak uzbudljivo i napeto! Kak ide dalje?

DU
Deleted user
12:40 06.09.2021.

Evo jele i ministrica tramišak su istih godina,jedna plava druga crnka,jedna pravnica,druga pevaljka,slavonka i dalmatinka,baš me zanima koja vam je bolja?meni nataša.crnka je crnka,sam da ne pokusira s blajhom

Još iz rubrike Showbiz