Nova karijera: Tonči Huljić pokreće televizijski kanal “Ona”

Jelena Veljača postaje urednica ženske televizije

Foto: Sandra Sabljak
Jelena Veljača
Foto: Sandra Sabljak
Tonći Huljić
Foto: Sandra Sabljak
Ana Ugarković
18.09.2009.
u 19:13
Digitalni kanal, na kojem će Jelena raditi, namijenjen je isključivo ženama, a emisije će izaći iz njezine, ali i "kuhinje" njezina dečka, glumca Janka Popovića Volarića.
Pogledaj originalni članak

Glumica Jelena Veljača (28) uređivat će program televizije "Ona" koju će za mjesec i pol javnosti predstaviti njezin pokretač Tonči Huljić. Digitalni kanal, na kojem će Jelena raditi, namijenjen je isključivo ženama, a emisije će izaći iz njezine, ali i "kuhinje" njezina dečka, glumca Janka Popovića Volarića.

- Ženski program poistovjećuje se s emisijama koje se mogu nazvati žutilom, što mislim da je uvreda za žene. Ovaj će program imati jutarnje rituale, horoskop, recept dana, prijedloge za večernji izlazak, savjete za majčinstvo i druge stvari - priča Jelena koja će se možda i sama naći pred kamerom, no u kojoj emisiji još uvijek ne zna.

- Postojat će različiti formati od malih ženskih razgovora do emisija poput Oprah, ali i serija u vlastitoj produkciji - otkrila je. Snažnim stiskom ruke jučer je u Rovinju u okviru Weekend media festivala, televizija "Ona" predana u ruke tvrtke Digitel komunikacija - Ujedinjene produkcije. Uz njihovu pomoć Tonči Huljić i Jelena Veljača svoj će medij odmah uvesti na hrvatsko, ali i regionalno tržište.

Ne smeta joj što Janko ljubi druge

Dok Jelena Veljača pokreće žensku televiziju, njezin dečko Janko Popović Volarić u seriji "Najbolje godine" u kojoj glumi seoskog konjušara strasno ljubi Mariju Borić, a otrov od riđovke siše iz bedra Katarine Radivojević. No, Jelena na to kaže:

- To mi uopće ne smeta, i sama sam bila glumica i snimala izrazito seksi scene.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.